19 Μαρ 2020

Καταγγελία: Εκ περιτροπής εργασία με 100 ευρώ το μήνα

Απροστάτευτοι από το κράτος δηλώνουν χιλιάδες εργαζόμενοι, που, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, βλέπουν τις συμβάσεις τους να αλλάζουν εν μία νυκτί


   Απροστάτευτοι από το κράτος δηλώνουν χιλιάδες εργαζόμενοι που εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού βλέπουν τις συμβάσεις τους να αλλάζουν εν μία νυκτί.
   Η Γ.Γ. (τα στοιχεία είναι στη διάθεση της «Αυγής») εργάζεται σε δερματολογικό ιατρείο ως αισθητικός και όπως καταγγέλλει στο avgi.gr, πλέον δουλεύει εκ περιτροπής, μία ημέρα την εβδομάδα, για 100 ευρώ μηνιαίως.
    «Επειδή δεν υπάρχει πλέον αντικείμενο για το προσωπικό, ο εργοδότης αναγκάστηκε να προβεί σε εκ περιτροπής εργασία για όλους μας. Δεν υπάρχει ρήτρα που να μας αποζημιώνει, όπως τα κέντρα αισθητικής. Η εργασία ορίστηκε σε μία μέρα τη βδομάδα, με αποτέλεσμα να βγαίνει ένας μισθός περίπου 100 ευρώ μηνιαίως» αναφέρει.
   «Προσωπικά είμαι και μητέρα σε μειωμένο ωράριο, χωρίς προστασία. Ζητούμε να αποζημιωθούμε από το κράτος, όπως το προσωπικό στα κέντρα αισθητικής. Η κατάσταση είναι μη βιώσιμη» καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.