18 Φεβ 2020

Θαύμα – θαύμα! Το Μαξίμου ανακάλυψε “εργατοπατέρες του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΜΕ”, που … ανήκουν στην ΔΑΚΕ και ήταν υποψήφιοι στις εκλογές με τη ΝΔ!!! - VIDEO

Σφίγγονταν να μη σκάσουν στα γέλια οι παρουσιαστές, όταν ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ είπε "Δεν είμαι εργατοπατέρας του ΣΥΡΙΖΑ... είμαι ΔΑΚΕ"!


   Πανικόβλητο το Μαξίμου, που βλέπει τώρα το εργατικό και συνδικαλιστικό κίνημα να στρέφεται αυτη τη φορά εναντίον του για τα νεοφιλεύθερης κοπής αντεργατικά μέτρα και το ασφαλιστικό-Καιάδα για τους συνταξιούχους, κατέφυγε στον προφανή – και μοναδικό – τρόπο που έχει για να πολιτεύεται: Τα fake news και τη μάχη της επικοινωνίας, προσπαθώντας να κουκουλώσει την ουσία…
   Έλα όμως που η αλήθεια είναι επίμονη και διασύρει καμία φορά…
   Xθες, κύκλοι του Μαξίμου χαρακτήρισαν την απεργία «καθαρά αντιπολιτευτική ενέργεια από επαγγελματίες “εργατοπατέρες” του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΜΕ».
   Ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Γιάννης Πάιδας, βγήκε σήμερα το πρωί στο Open και δήλωσε μέλος της ΔΑΚΕ και μάλιστα ότι ανήκει στον φιλελεύθερο χώρο. Στις ευρωεκλογές του 2019 ήταν και υποψήφιος με τη ΝΔ.
   Δείτε το βίντεο:


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.