28 Φεβ 2020

Τα ΜΑΤ χουλιγκανίζουν, ο πρωθυπουργός κρύβεται

Ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, δραπέτευσε από τη Βουλή, αδυνατώντας να υπερασπιστεί την πολιτική του


   Η κυβέρνηση απέσυρε τελικά κακήν κακώς τα ΜΑΤ από τη Λέσβο και τη Χίο ισχυριζόμενη, για την τιμή των όπλων, ότι «η πρώτη φάση των έργων ολοκληρώθηκε». Οι απίστευτες σκηνές βίας εναντίον των κατοίκων έκλεισαν με την αδιανόητη εικόνα των ματατζήδων στο λιμάνι των Μεστών, στη Χίο, να δρουν ως χούλιγκαν ποδοσφαιρικής ομάδας, δέρνοντας κόσμο, σπάζοντας αυτοκίνητα, πετώντας πέτρες και χρησιμοποιώντας τον υπηρεσιακό εξοπλισμό για να επιτεθούν στους κατοίκους.
   Για όλο αυτό το αδιανόητο σκηνικό η κυβέρνηση ελάχιστα πράγματα βρήκε να πει. Μόνο ότι θα διεξαχθεί ΕΔΕ για κάποια περιστατικά βίας -ευχαριστούμε πολύ. Ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκη,ς δραπέτευσε από τη Βουλή, αδυνατώντας να υπερασπιστεί την πολιτική του.
   Από το ασφαλές μετερίζι του υπουργικού συμβουλίου, όπου κανείς δεν θα του πήγαινε κόντρα, περιορίστηκε να επαναλάβει την απίστευτη ρατσιστική ανοησία που η κυβέρνηση έχει εφεύρει τις τελευταίες ημέρες για να προωθήσει τα κλειστά κέντρα κράτησης: ότι ο κορονοϊός έρχεται από το Ιράν με τους πρόσφυγες. Ενώ έχει ήδη έρθει από την Ιταλία, περνώντας χωρίς έλεγχο από τα αεροδρόμια.
   Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τίμησε με το παραπάνω τον τίτλο του χαρτοφυλακίου του με τους αγαπημένους του ματατζήδες, τους οποίους υπερασπίζεται αδιάλλακτα σε κάθε παρεκτροπή τους, να συμπεριφέρονται χωρίς ίχνος αυτοελέγχου σαν συμμορία χουλιγκάνων στην πλάτη της ταλαιπωρημένης νησιωτικής κοινωνίας.
   Δεν θα στοιχηματίζαμε ότι ο Μ. Χρυσοχοΐδης θα είχε το ελάχιστο φιλότιμο να παραιτηθεί όπως ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ.
   Επισημαίνουμε όμως ότι η αποθράσυνση των ΜΑΤ, με το χαϊδολόγημα του υπουργού και της κυβέρνησης, τίποτα καλό δεν προοιωνίζεται.
   Εδώ θα είμαστε...
το Κύριο Άρθρο στη σημερινή ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.