12 Φεβ 2020

Σε Άρτα και Γιάννενα σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας

- Στο πλαίσιο του δημοκρατικού καλέσματος για ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία
- "Σας θέλουμε συμμέτοχους στις κρίσιμες αποφάσεις που θα πάρουμε για το κόμμα αλλά και για το μέλλον του τόπου μας. Για να πετύχουμε μαζί νέες σημαντικές νίκες για την πρόοδο και τη δημοκρατία."


   Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σήμερα, Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιήσει περιοδεία στους νομούς Ιωαννίνων και Άρτας, στο πλαίσιο του δημοκρατικού καλέσματος για ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.
   Ο Αλέξης Τσίπρας θα φτάσει αεροπορικώς στα Γιάννενα και θα έρθει οδικώς στην Άρτα, όπου και θα μιλήσει στην αίθουσα του συλλόγου «Σκουφάς», στην κεντρική πλατεία της πόλης, στις 11:30 το πρωί. Το βράδυ θα λάβει μέρος σε ανοιχτή συνέλευση στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Dulac στα Ιωάννινα στις 7 η ώρα.
   Στο κάλεσμα που απευθύνει σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες ο Αλέξης Τσίπρας υπογραμμίζει:
   Η νέα σχέση του πολίτη με την πολιτική που θέλουμε να πετύχουμε, μπορεί να οικοδομηθεί μονάχα μέσα από την αμοιβαία εμπιστοσύνη, μέσα από τη συμμετοχή.
   Σας θέλουμε συμμέτοχους στις κρίσιμες αποφάσεις που θα πάρουμε για το κόμμα αλλά και για το μέλλον του τόπου μας.
   Για να πετύχουμε μαζί νέες σημαντικές νίκες για την πρόοδο και τη δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.