20 Φεβ 2020

Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητά να μην αποκαλυφθούν τα ονόματα των προστατευόμενων μαρτύρων

ΣΥΡΙΖΑ: Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου αδειάζει τις μεθοδεύσεις ΝΔ και ΚΙΝΑΛ


   Την εξέταση των προστατευόμενων μαρτύρων με βάση όσα προβλέπει η υπουργική απόφαση και όχι με αποκάλυψη της ταυτότητάς τους ζητά από την προκαταρκτική επιτροπή της Βουλής ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Παναγιώτης Μπρακουμάτσος.
   Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιστολή έφτασε και κατατέθηκε στην επιτροπή. «Το έγγραφο Μπρακουμάτσου ζητά να εφραμοστεί η ΚΥΑ και όσα αυτή προβλέπει για την εξέταση προστατευόμενων μαρτύρων στη ΓΑΔΑ.
   Θέλουμε να εξεταστούν οι προστατευόμενοι μάρτυρες όπως ορίζει η ΚΥΑ και θέλει η ΓΑΔΑ. Σας παραπέμπω και σε όσα δήλωσε προχτές στο κοινοβούλιο ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου» τόνισε σύμφωνα με πληροφορίες ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας.
πηγή

   «Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου αδειάζει τις παράνομες μεθοδεύσεις ΝΔ και ΚΙΝΑΛ, ζητώντας από την Προανακριτική Επιτροπή να εφαρμοστεί η Υπουργική Απόφαση για κατάθεση των προστατευόμενων μαρτύρων με χρήση ηλεκτρονικών Μέσων, όπως είχε εξαρχής ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.