3 Φεβ 2020

Συνάντηση ΠΟΜΕΝΣ με την Όλγα Γεροβασίλη

Στήριξη στο θεσμό εκπροσώπησης των στρατιωτικών, ο Τομέας Άμυνας του ΣΎΡΙΖΑ θα είναι πάντα ανοιχτός για διάλογο και συνεργασία με τα στελέχη των Ενόπλων δυνάμεων


   Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.) στα πλαίσια ενημέρωσης και συνεργασίας, πραγματοποίησε επίσημη συνάντηση με τη Βουλευτή Άρτας, Γραμματέα Κ.Ο. του ΣΎ.ΡΙΖ.Α. και πρώην Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Όλγα Γεροβασίλη.
   Η αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας ανέλυσε προβλήματα των εν’ ενέργεια στρατιωτικών, όπως την εξαγορά της μάχιμης πενταετίας, την εφαρμογή του 40ωρου εργασίας, το συνταξιοδοτικό, την αποδέσμευση του στρατιωτικού προσωπικού από τα hot spots, επισήμανε την ένταξη της ΠΟΜΕΝΣ στον ευρωπαϊκό οργανισμό EUROMIL ως ισότιμο μέλος και εξέφρασε την επιθυμία για συνεχή – ουσιαστική συνεργασία με τον Τομέα Άμυνας του κόμματος.
   Από την πλευρά της, η Όλγα Γεροβασίλη εξέφρασε τη στήριξή της στο θεσμό εκπροσώπησης των στρατιωτικών, τόνισε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να προσφέρει η Ομοσπονδία προς την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα στελέχη των Ενόπλων δυνάμεων και δήλωσε ότι ο Τομέας Άμυνας του ΣΎΡΙΖΑ θα είναι πάντα ανοιχτός για διάλογο και συνεργασία.
   Όπως αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου της ΠΟΜΕΝΣ, "η συνάντηση ολοκληρώθηκε μέσα σε άριστο κλίμα, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για μελλοντικές επαφές που θα έχουν ως γνώμονα το συμφέρον των συναδέλφων μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.