18 Φεβ 2020

Όλγα Γεροβασίλη: Το «επιτελικό παρακράτος» αντεπιτίθεται

Δήλωση της γραμματέα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και τέως υπουργού Προστασίας του Πολίτη για την οσμή σκανδάλου με το φωτογραφικό διαγωνισμό για τις νέες ταυτότητες


   Με αφορμή τα ολοένα και συχνότερα δημοσιεύματα στον Τύπο για τις Μεθοδεύσεις στην Προκήρυξη του Διαγωνισμού για τις νέες ταυτότητες, κάνοντας μάλιστα ορισμένα λόγο για «μίζα εκατομμυρίων», το επιτελικό παρακράτος περνά στην αντεπίθεση!
   Ο κος Χρυσοχοΐδης, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αλλάξει την ατζέντα και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας για την αδικαιολόγητη επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού για τις νέες ταυτότητες, προέβη σε μια πρωτοφανή, αήθη και συκοφαντική επίθεση σε βάρος της προηγούμενης Κυβέρνησης.
   Μη μπορώντας να εξηγήσει γιατί το πρώτο του μέλημα, τις πρώτες κιόλας μέρες που ανέλαβε το Υπουργείο, ήταν η ακύρωση του διαγωνισμού και γιατί στο νέο διαγωνισμό που επαναπροκήρυξε φέρεται να εισήγαγε «φωτογραφικές» προδιαγραφές που μειώνουν τον ανταγωνισμό και αυξάνουν το κόστος, ο κος Χρυσοχοΐδης, έπραξε το αδιανόητο.
   Άφησε αιχμές για δήθεν καταγγελίες κατά του διαγωνισμού ΣΥΡΙΖΑ …7 μήνες μετά την ακύρωσή του ενώ ταυτόχρονα τις χαρακτήρισε «μη σοβαρές».
   Αν και κλήθηκε επανειλημμένα και κατηγορηματικά να καταθέσει όποια τυχόν στοιχεία διαθέτει κατά τη συζήτηση στη Βουλή, ουδέν κατέθεσε.
   Άρα, είτε οι επιστολές ήταν ασόβαρες ή ανύπαρκτες και στριμωγμένη η Νέα Δημοκρατία απλά πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα. Ο κος Χρυσοχοΐδης οφείλει να τις προσκομίσει αμέσως.
   Πάντως αν κάποιοι οφείλουν να φοβούνται τον Εισαγγελέα, αυτοί ανήκουν στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.