19 Ιαν 2020

Έντονες αποδοκιμασίες και υβριστικά συνθήματα κατά του Μηταράκη στη Σάμο - VIDEO

- Ο Μητσοτάκης και η Ν.Δ. πληρώνουν τον προεκλογικό διχαστικό τους λόγο
- Μετά τη Χίο, σήμερα και στη Σάμο, δεκάδες ήταν αυτοί που συγκεντρώθηκαν και αποδοκίμασαν, επειδή εξαπατήθηκαν από την κυβέρνηση Μητσοτάκη


   Τις αποδοκιμασίες δεκάδων πολιτών δέχτηκε στη θέση Ζερβού στη Σάμο ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης.
   Συνοδευόμενος από τον ειδικό γραμματέα Πρώτης Υποδομής, Μάνο Λογοθέτη, επισκέφθηκε το ΚΥΤ στο Βαθύ, όπου, όμως, βρήκε δεκάδες κατοίκους της περιοχής να τον περιμένουν με άγριες διαθέσεις.



   Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες, που ο Μηταράκης βρίσκεται απέναντι σε εξαγριωμένους πολίτες, που θεωρούν ότι ο Μητσοτάκης και η Ν.Δ. τους εξαπάτησαν με όσα τους έταζαν προεκλογικά για το προσφυγικό -μεταναστευτικό.
   Την πρώτη φορά ήταν στη Χίο, όπου εκλέγεται ως βουλευτής και οι ίδιοι οι οπαδοί του έσπασαν την πόρτα του Δημαρχείου, όπου γινόταν συνεδρίαση και σήμερα στη Σάμο.
   Επτά μήνες μετά την ανάληψης της διακυβέρνησης, η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει καταφέρει το απόλυτο χάος στη διαχείριση του προσφυγικού, με αποτέλεσμα να έχουν ξεσηκωθεί οι τοπικές κοινωνίες τόσο στα νησιά, όσο και στην ενδοχώρα.
   Βλέπετε, όταν η Ν.Δ., ως αντιπολίτευση, χρησιμοποιούσε τον προεκλογικό διχαστικό της λόγο και επένδυε στο μίσος και στη μισαλλοδοξία, μπορεί να κατάφερε τον ψηφοθηρικό της σκοπό, αλλά τατυόχρονα "έκαψε" κάθε πιθανότητα συναίνεσης των τοπικών κοινωνιών.
   Αυτό πληρώνει τώρα η Νέα Δημοκρατία και ο Μητσοτάκης. Αυτούς τους άνεμους έσπειραν, αυτές τις θύελλες θερίζουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.