7 Ιαν 2020

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Συλλήψεις πέντε απεργών εργαζόμενων του ΟΤΕ στη Θεσσαλονίκη

Ήρθε η κανονικότητα: Συνελήφθησαν έπειτα από μήνυση του περιφερειακού διευθυντή της εταιρείας για... "διατάραξη κοινής ησυχίας"!


   Εργαζόμενοι συνδικαλιστές του ΟΤΕ, οι οποίοι πραγματοποιούσαν απεργιακή κινητοποίηση, στο πλαίσιο των 24ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών που έχουν εξαγγείλει όλο το προηγούμενο διάστημα, συνελήφθησαν όπως αναφέρει ενημέρωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, έπειτα από μήνυση που υπέβαλε ο περιφερειακός διευθυντής της εταιρείας.
   Σύμφωνα με όσα ανέφερε στη Voria.gr ο πρόεδρος του ΕΚΘ, Χάρης Κυπριανίδης οι συλλήψεις έγιναν γύρω στις 18.30, την ώρα που οι συνδικαλιστές πραγματοποιούσαν απεργιακή κινητοποίηση στο κατάστημα επί της οδού Καρόλου Ντηλ.
   Σύμφωνα με τον ίδιο, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη πέντε εργαζομένων συνδικαλιστών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Α.Τ. Λευκού Πύργου.
   «Οι συλλήψεις των εργαζομένων έγιναν έπειτα από μήνυση που υπέβαλε ο περιφερειακός διευθυντής της εταιρείας» τόνισε ο κ. Κυπριανίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες οι συλλήψεις έγιναν για διατάραξη κοινής ησυχίας.
   Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο καλεί με ανακοίνωσή του σε συγκέντρωση συμπαράστασης αυτή την ώρα μπροστά από το Α.Τ. Λευκού Πύργου, στην πλατεία Αριστοτέλους, ενώ ο πρόεδρος του ΕΚΘ μετέβη στο Τμήμα για να ενημερωθεί για το συμβάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.