20 Ιαν 2020

Όλγα Γεροβασίλη: Η μόνη αλήθεια κ. Βρούτση είναι ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι

"Δυστυχώς για τον κ. Βρούτση, η αλήθεια και οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και δεν αλλάζουν όσα ψέματα και να χρησιμοποιήσει"


   Σκληρή απάντηση της Όλγας Γεροβασίλη σε Βρούτση: "δυστυχώς για τον κ. Βρούτση η αλήθεια και οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και δεν αλλάζουν όσα ψέματα και να χρησιμοποιήσει" σημειώνοντας ότι "αν κάποιοι χρωστούν μια συγγνώμη στους συνταξιούχους, κύριε Βρούτση, είναι αυτοί που μείωσαν το εισόδημά τους κατά 40%, είναι αυτοί που τους έκοψαν το μέρισμα που έπαιρναν τα Χριστούγεννα.

  Ολόκληρη η απάντηση της Ολγας Γεροβασίλη, γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, στον υπουργό Εργασίας Γ. Βρούτση:
   Δυστυχώς για τον κ. Βρούτση η αλήθεια και οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και δεν αλλάζουν όσα ψέματα και να χρησιμοποιήσει.
   Την περίοδο 2010 -2015 οι κυβερνήσεις του παλαιού δικομματισμού- επιφανής εκπρόσωπος του οποίου είναι ο κ. Βρούτσης- με 12 οριζόντιες μειώσεις συντάξεων αφαίρεσαν 45 δισ. ευρώ από το εισόδημα των συνταξιούχων.
   Ανάμεσα τους η 13η και η 14η σύνταξη, δηλαδή δύο ολόκληρες συντάξεις τον χρόνο.
   Σε ό,τι αφορά τους «χρυσούς παππούδες» ο κ. Βρούτσης καλά θα κάνει να ξαναδιαβάσει την ανάρτησή μου.
   Σε αυτήν επικρίνω τη μεθόδευση της κυβέρνησης να στελεχώσει γραφεία βουλευτών και υπουργών με μετακλητούς- συνταξιούχους από την εκλογική τους πελατεία δίνοντάς τους και μισθό και σύνταξη.
   Αν κάποιοι χρωστούν μια συγγνώμη στους συνταξιούχους, κύριε Βρούτση, είναι αυτοί που μείωσαν το εισόδημά τους κατά 40%, είναι αυτοί που τους έκοψαν το μέρισμα που έπαιρναν τα Χριστούγεννα, για τρία συνεχή χρόνια επί ΣΥΡΙΖΑ, και είναι αυτοί που ετοιμάζονται τώρα να κόψουν και την 13η σύνταξη που θεσμοθέτησε η προηγούμενη κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.