11 Ιαν 2020

Χορηγίες εκατομμυρίων για... εθνικούς (ψηφοθηρικούς) λόγους

Το πώς ακριβώς θα διατηρηθεί η ταυτότητα των ομογενών σε μία σχολή που ελέγχεται ήδη για κακοδιαχείριση, το γνωρίζουν μόνο οι υπερπατριώτες της... κανονικότητας


   «Κυβερνητικοί κύκλοι» απαντούν στη δήλωση του Νίκου Φίλη για τα 2 εκατομμύρια ευρώ που θα πληρώνει το ελληνικό δημόσιο κάθε χρόνο, σύμφωνα με την απόφαση του πρωθυπουργού, προκειμένου να «βοηθηθεί» η Θεολογική Σχολή Βοστώνης.
    «Η διατήρηση της ταυτότητας των Ελλήνων της Αμερικής αποτελεί εθνικό καθήκον και υπηρετεί απολύτως το δημόσιο και το εθνικό συμφέρον. Αυτό δεν περιμένουμε να το αντιληφθούν ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ο κ. Φίλης», ήταν η απάντηση των κυβερνητικών κύκλων.
   Το πώς ακριβώς θα διατηρηθεί η ταυτότητα των ομογενών σε μία σχολή που ελέγχεται ήδη για κακοδιαχείριση, που δεν διαθέτει παραστατικά για τα χιλιάδες ευρώ που ήδη έχουν ξοδευτεί, που δεν έχει πάνω από 100 σπουδαστές, οι οποίοι μάλιστα πληρώνουν χιλιάδες ευρώ για δίδακτρα (διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ της «Εφ.Συν.»), το γνωρίζουν μόνο οι υπερπατριώτες της... αξιοκρατίας και της κανονικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.