8 Ιαν 2020

Στην τελική ευθεία η απόφαση για Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στην Άρτα

- Συνάντηση εργασίας αύριο στο Υπουργείο Εσωτερικών στην Αθήνα
- Θα παραβρεθεί ο βουλευτής της ΝΔ ή θα... δοξασθεί πάλι κρυπτόμενος;


   Αύριο, Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020,  στο γραφείο του Υπουργού Εσωτερικών στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας με θέμα: «Δομές Φιλοξενίας Μεταναστών και Προσφύγων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Ηπείρου».
   Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν κληθεί να παραβρεθούν είναι και ο Δήμαρχος Αρταίων.
   Στη συνάντηση, που έχει συγκαλέσει ο Υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, έχουν κληθεί να παρευρίσκονται οι Βουλευτές Ν.Δ. της περιοχής, οι Δήμαρχοι, ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Άκης Σκέρτσος, ο Γενικός Γραμματέας Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, ο Γ.Γ. Μεταναστευτικής Πολιτικής, Υποδοχής Και Ασύλου, Πάτροκλος Γεωργιάδης, ο ΓΓ Υποδοχής, Εμμανουήλ Λογοθέτης και ο ΓΓ Συντονισμού Εσωτερικών Πολιτικών, Αθανάσιος Κοντογεώργης.
   Όπως όλα δείχνουν, οι αποφάσεις για νέα Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων στην Ήπειρο, ανάμεσά τους και στην Άρτα, μπαίνουν πλέον στην τελική ευθεία.
   Φαντάζομαι ότι αυτή τη φορά θα παραστεί ο βουλευτής Άρτας της Ν.Δ. και δεν θα... δοξασθεί κρυπτόμενος, όπως έκανε στο πρόσφατο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.