2 Ιαν 2020

Οργή του προέδρου της Κοινότητας Βιλίων για την ανυπαρξία του "επιτελικού κράτους" του κ. Μητσοτάκη

- Αποκλεισμένοι χωρίς ρεύμα και νερό για 4 ημέρες, 54 χιλιόμετρα από την Αθήνα...
- "Αυτό που συμβαίνει είναι απαράδεκτο, είναι ντροπή.... Θα πεθάνουν οι άνθρωποι, δεν έχουν φωτιά, δεν έχουν τρόφιμα... όσοι έχουν πρόβλημα υγείας κινδυνεύουν"


   Για τέσσερις μέρες αποκλείστηκε ο οικισμός Αγίου Νεκταρίου στα Βίλια, με αποτέλεσμα τέσσερις οικογένειες να αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα καθώς σήμερα δεν έχουν ούτε νερό. Μετά από τουλάχιστον 36 ώρες η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε, αλλά οι κάτοικοι αναγκάστηκαν να μείνουν χωρίς θέρμανση και να πετάξουν τα τρόφιμά τους.
   Τα Βίλια, που επλήγησαν ιδιαίτερα από το πέρασμα της «Ζηνοβίας», δέχτηκαν σήμερα νέο κύμα κακοκαιρίας επιδεινώνοντας την κατάσταση. Χαρακτηριστικό είναι πως μόνο μπουλντόζες του στρατού μπόρεσαν να προσεγγίσουν τον οικισμό. Πλέον ο Άγιος Νεκταρίος είναι προσβάσιμος και οι κεντρικοί δρόμοι στα Βίλια άνοιξαν.
   Νωρίτερα, ο πρόεδρος Κοινότητας Βιλίων, Κωνσταντίνος Μακρυνόρης, μίλησε στο OPEN για τις αντίξοες συνθήκες λόγω του χιονιά, εκφράζοντας την έντονη ανησυχία του για όσα έζησαν οι κάτοικοι στον οικισμό Αγ. Νεκταρίου.
   «Δεν μπορεί αυτός ο οικισμός να μην έχει για τέσσερις μέρες ρεύμα. Θα πεθάνουν οι άνθρωποι, δεν έχουν φωτιά, δεν έχουν τρόφιμα. Χθες κινδύνευαν τρία άτομα, ήρθε τα πήρε ο στρατός και οι υπόλοιποι παρέμειναν. Αυτό που συμβαίνει σε εμάς είναι απαράδεκτο, είναι ντροπή. Γι' αυτό είπαμε ότι πρέπει να κηρυχτεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ο δήμος. Δεν μπορεί 54 χιλιόμετρα από την Αττική να περνάει ο κόσμος τέτοιες συμφορές. Οι κάτοικοι που έχουν πρόβλημα υγείας κινδυνεύουν, δεν μπορεί κανείς να αντέξει άλλο αυτή την κατάσταση» η κραυγή αγωνίας του Κοινοτάρχη
   Θυμίζουμε πως χθες, επανηλεκτροδοτήθηκε η περιοχή που είχε μείνει χωρίς ρεύμα εξαιτίας των ζημιών που προκλήθηκαν στο Δίκτυο από τα έντονα καιρικά φαινόμενα όχι όμως και ο οικισμός του Αγίου Νεκταρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.