11 Ιαν 2020

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: 20.000 ευρώ για την καρέκλα του Πατούλη

- Ακόμη πιο προκλητική η απάντηση της Περιφέρειας που μιλάει για "μιζέρια"!
Φανταστείτε να το είχε κάνει η Δούρου...


   Σάλο έχει προκαλέσει η προκλητική απόφαση του νέου περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη για αγορά με ανάθεση καρέκλας για το γραφείο του με το ποσό των 19.450,00€. Το θέμα έγινε γνωστό μετά από ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής.
   Στον Σύλλογο απάντησε ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Ν. Πέππας ο οποίος τόνισε ότι "η Αττική κάνει μια νέα αρχή, με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Στο νέο αυτό ξεκίνημα δεν έχει θέση ο φθηνός λαϊκισμός, η μιζέρια και η μικροκομματική αντιμετώπιση ζητημάτων ήσσονος για την καθημερινότητα των πολιτών σημασίας".
   Σύμφωνα με την απόφαση, όπως δημοσιεύθηκε στην Διαύγεια, ο Γιώργος Πατούλης αγόρασε έπιπλα από την ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΑΝΙΣΚΥ & ΣΙΑ Ε.Ε. αξίας δεκαεννιά χιλιάδες, τετρακόσια πενήντα ευρώ (19.450,00€), προκειμένου να επιπλώσει το γραφείο του με καρέκλα γραφείου και δύο συνοδευτικές. Και ίσως βέβαια να μην είναι αυτά τα μόνα χρήματα…, αφού επιλέγει να «σπάσει» τα ποσά (είκοσι χιλιάδες είναι το όριο κάθε αγορά με απευθείας ανάθεση) και να τα «μοιράσει» σε κάθε
Περιφερειακή Ενότητα!!! 
   «Αποδεικνύεται και με αυτό τον τρόπο ότι η λιτότητα, οι μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, η ζυγαριά “κόστους – οφέλους” αφορούν μόνο τους εργαζόμενους και τις λαϊκές ανάγκες», σημειώνει ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ) και προσθέτει: «Αποδεικνύεται και πάλι ότι η επιλεκτική “γύμνια” και οι τραγικές ελλείψεις σε μέτρα και υποδομές προστασίας του λαού από φυσικά φαινόμενα, δεν συμβαδίζουν με τις προτεραιότητες της κυβέρνησης και τις ιεραρχήσεις Δημάρχων και Περιφερειαρχών, που είναι προκλητικές για το λαό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.