24 Δεκ 2019

Χριστουγεννιάτικος «μποναμάς» Σταϊκούρα και για τους μισθωτούς: Καμία αύξηση στον κατώτατο μισθό - VIDEO

- H κυβέρνηση Μητσοτάκη παίρνει πίσω ένα προς ένα τα προεκλογικά της ψέματα με τα οποία κορόιδευε συνταξιούχους και εργαζόμενους. Δεν προλαβαίνει ο κόσμος να μετράει τα χαστούκια και τα ξεδιάντροπα ψέματα!
- Παίρνει πίσω την εξαγγελία στο προεκλογικό πρόγραμμα της ΝΔ, που δημοσίευσε τον Ιούνιο του 2019, επειδή, λέει, την έδωσε ο... ΣΥΡΙΖΑ από τον Φλεβάρη!


   H κυβέρνηση Μητσοτάκη παίρνει πίσω ένα προς ένα τα προεκλογικά της ψέματα με τα οποία κορόιδευε συνταξιούχους και εργαζόμενους. Δεν προλαβαίνει ο κόσμος να μετράει τα χαστούκια... ένα το κοινωνικό μέρισμα που δεν πήραν, ένα στους συνταξιούχους για τα αναδρομικά, ένα στους εργαζόμενους για την αύξηση στον κατώτατο μισθό...
   Σε ερώτηση αν θα αυξάνεται ο κατώτατος μισθός διπλάσια σε σχέση με το ρυθμό ανάπτυξης, όπως υποσχόταν προεκλογικά η Ν.Δ., ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας απάντησε: «Αν δεν είχε αυξηθεί ήδη από την προηγούμενη κυβέρνηση κατά 11%»!!!



   «Όταν θα έχουμε τα δεδομένα της οικονομίας, ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα και η παραγωγικότητα και πετύχουμε τους ρυθμούς μεγένθυνσης που έχουμε στο μυαλό μας. Είναι κάτι που θα το συζητήσουμε».
   Εννοείται ότι δεν έθεσε χρονικό όριο για το πότε θα συμβεί αυτό…

   Όμως, ας δεχτούμε ότι ο Σεπτέμβρης του 2018 είναι μακριά και ο "κακός" ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε τον προγραμματισμό του κ. Μητσοτάκη, δίνοντας, τον Φλεβάρη του 2018, αύξηση 11% στους εργαζόμενους με αμοίβονταν με τον κατώτατο μισθό και αύξηση 27 % στους νέους κάτω των 25 ετών, με ταυτόσχρονη κατάργηση του ντροπιαστικού υποκατώτατου μισθού, με τον οποίον πληρώνονταν.
   Αν είναι, λοιπόν, έτσι, όπως τα λέει ο κ. Σταϊκούρας, γιατί άραγε η Ν.Δ. στο προεκλογικό της πρόγραμμα, που δημοσίευσε τον Ιούνιο του 2019, είχε συμπεριλάβει την εξαγγελία για αύξηση του κατώτατου μισθού από το 2020 μέχρι το 2022, με ρυθμό διπλάσιο απο τον ρυθμό ανάπτυξης, ώστε να φτάσει – όπως έλεγαν – σε τρία χρόνια τα 730 ευρώ;
   Η μόνη λογική απάντηση είναι: Επειδή έλεγε και γι' αυτό ψέματα! Ξεδιάντροπα, ασύστολα ψέματα!
   Εάν έχετε κάποια άλλη απάντηση, ευχαρίστως να την ακούσουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.