17 Δεκ 2019

Ο Μπογδάνος δεν άντεξε την κριτική για το κοινωνικό μέρισμα και αποχώρησε από το πάνελ, καταγγέλλοντας την... Αριστερά! - VIDEO

- Ή θα συμφωνείτε με ό,τι λέει και θα ψηφίζετε μόνο ΝΔ ή αλλιώς... θα φεύγει!
- Φεύγοντας, πήρε και τον... καφέ που του έφτιαξαν στο στούντιο. Καταλάβατε τι θα μείνει από το μαξιλάρι των 37 δισ, ούτε οι σοβάδες!


   Όπως φαίνεται, δεν είναι για πολλά... ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Ή θα συμφωνείτε με ό,τι λέει και θα ψηφίζετε μόνο ΝΔ ή αλλιώς ο βουλευτής της ΝΔ θα φεύγει... με την ουρά στα σκέλια.
   Ο Μπογδάνος πέταξε το μικρόφωνο του και αποχώρησε από την τηλεοπτική εκπομπή που παρουσιάζει ο Γιάννης Παπαδόπουλος στο Blue Sky.
   Αφορμή η πολιτική αντιπαράθεση με τον δημοσιογράφο Γιάννη Στρατάκη με θέμα συζήτησης το κοινωνικό μέρισμα. Πραγματική αιτία η ακροδεξιά ιδιοσυγκρασία του βουλευτή της ΝΔ, που δεν μπορεί να αντέξει τη διαφωνία, την κριτική και την Αριστερά.
   «Δεν κάνεις στρατευμένη δημοσιογραφία;» είπε ο κ. Μπογδάνος στον κ. Στρατάκη, μ’ εκείνον να του απαντά να μην κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, διότι «έκανε στρατευμένη δημοσιογραφία για να βγει βουλευτής».
   «Μήπως μιλάς στον διπλανό σου» ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ, αναφερόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Γιαννούλη, ο οποίος καθόταν δίπλα. «Έχω μάθει να αντιμετωπίζω την αήθεια της Αριστεράς στη ζωή μου» πρόσθεσε.
   «Θα κάτσω να με προσβάλλει ο Στρατάκης;» είπε ο βουλευτής της ΝΔ με τον δημοσιογράφο να του απαντά «εσύ προσβάλλεις έναν ολόκληρο λαό που ψηφίζει Αριστερά».
   Ως εκεί...ο ο Μπογδάνος δεν άντεξε άλλο, πέταξε το μικρόφωνό του, πήρε τον καφέ του και αποχώρησε από το πλατό.



Υ. Γ. Μετά από λίγο, όμως, όπως φαίνεται, «κατάπιε» την ήττα του και επέστρεψε για να συνεχιστεί η εκπομπή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.