17 Δεκ 2019

ΣΥΡΙΖΑ: Πόση fake αριστεία θα αντέξει ο κ. Μητσοτάκης;

- Η κυβέρνηση της fake αριστείας ξαναχτύπησε, ο κ. Διαματάρης φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή στα πλαστά βιογραφικά
- Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Στεφανής «βάφτισε» MBA ένα απλό σεμινάριο


   Ο κ. Διαματάρης ήταν μόνο η αρχή στα πλαστά βιογραφικά, τονίζει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του για το δημοσίευμα της ΕΦΣΥΝ και τις αποκαλύψεις για τον κ. Στεφανή που, όπως φαίνεται, «βάφτισε» ως MBA, ένα απλό πιστοποιητικό παρακολούθησης ενός σεμιναρίου και ένα Master of Science.
   Η κυβέρνηση της fake αριστείας ξαναχτύπησε. Ο κ. Διαματάρης φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή στα πλαστά βιογραφικά. Ο υφυπουργός κ. Στεφανής επιμένει να ισχυρίζεται ψευδώς πως έχει δύο MBA, όπως αναφέρει στο βιογραφικό του στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. 
   Ωστόσο, από τα έγγραφα που έδωσε ο ίδιος στη δημοσιότητα σήμερα, προκύπτει τελικά πως «βάφτισε» MBA ένα απλό πιστοποιητικό παρακολούθησης ενός σεμιναρίου και ένα Master of Science.
   Μιας και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλυψε πλήρως τον κ. Στεφανή, όπως είχε κάνει άλλωστε και με τον κ. Διαματάρη για να αποπεμφθεί τελικά μετά από δύο μέρες, ο πρωθυπουργός οφείλει να απαντήσει στο εξής απλό ερώτημα: Πόση fake αριστεία θα αντέξει στην κυβέρνησή του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.