17 Δεκ 2019

Όλγα Γεροβασίλη: Η ΝΔ θα πληρώσει το τίμημα...

Θα πληρώσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, το επιτελικό κράτος των "αρίστων", το πελατειακό κράτος που στήνεται με κολλητούς, ξαδέρφια και θείους, με αυξημένους μισθούς χωρίς πτυχία


   Στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑNT1 ήταν σήμερα το πρωί η Όλγα Γεροβασίλη, γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτής Άρτας.
   «Άλλο η ουσία και άλλο η επικοινωνία», τόνισε η κ. Γεροβασίλη, σχετικά με την αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση υπό κατάληψης κτιρίου στο Μαρούσι, «αφού στις επιχειρήσεις της αστυνομίας οι προαναγγελίες και η επικοινωνία δεν βοηθούν αλλά δρουν αντίστροφα στην αποτελεσματικότητα της επιχείρησης» και πρόσθεσε πως «όταν υπάρχει εισαγγελική εντολή η αστυνομία επιχειρεί, γεγονός αυτονόητο, αφού η αστυνομία δεν δρα αυτόνομα αλλά κατόπιν εντολών».
   «Το σημαντικό είναι ότι το έγκλημα είναι εδώ, η παραβατικότητα είναι εδώ και δεν μπορούν να εξαλειφθούν εν μία νυκτί» και σημείωσε «Θυμάμαι τις μεγαλόστομες δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη ότι μόλις βγει πρωθυπουργός αυτά θα σταματήσουν».
   Όποτε επί δικών μας ημερών εκκενώθηκαν καταλήψεις με πρόσφυγες και μετανάστες, έγκαιρα προβλέψαμε την ασφαλή μεταφορά τους σε καταλύματα με ανθρώπινους όρους διαβίωσης.
   Το σχόλιο της Γραμματέα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ για τον εκρηκτικό μηχανισμό που βρέθηκε στου Ζωγράφου, ήταν «Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία είναι πολύ έμπειρη και κάνει σοβαρή δουλειά, θα εξετάσει όλα τα σενάρια». Η ταύτιση της Αριστεράς, που επιχειρούν κάποιοι, με την τρομοκρατία είναι ανιστόρητη, απολύτως ψευδής και προσβλητική για τους αγώνες που έχει δώσει και εξακολουθεί να δίνει η Αριστερά.
   Σχετικά με το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, για τα μεταπτυχιακά του υφυπουργού Άμυνας, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: Δεν γνωρίζω τι πτυχία έχει ο κ. Στεφανής. Η ΝΔ θα πληρώσει το τίμημα των προεκλογικών της δεσμεύσεων, το επιτελικό κράτος των "αρίστων", τους εκλεκτούς με τα φοβερά πτυχία.
   Αντί για αυτά, έχουμε πελατειακό κράτος που στήνεται με κολλητούς, ξαδέρφια και θείους, με αυξημένους μισθούς χωρίς πτυχία. Αυξήθηκαν κατά πολύ ο αριθμός και οι μισθοί των μετακλητών
   Όλα αυτά θα τα πληρώσει η ΝΔ.
   Εμείς μειώσαμε τους μετακλητούς και εφαρμόσαμε ενιαίο μισθολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.