22 Δεκ 2019

Απόψε η επετειακή εκδήλωση στην Άρτα για τα 60 χρόνια της Αναγέννησης

- Με την παρουσίαση του βιβλίου του Ντίνου Γιώτη "Μια ζωή Αναγέννηση"
- ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ώρα της εκδήλωσης άλλαξε και θα πραγματοποιηθεί στις 8 μμ


   Το 2020 συμπληρώνονται εξήντα χρόνια από την ίδρυση της “Αναγέννησης”, της ιστορικής ομάδας της Άρτας.
   Τον Αύγουστο του 1960, από την συγχώνευση του Παναμβρακικού, του Αετού και του Ολυμπιακού, των τριών ομάδων που υπήρχαν τότε στην πόλη, γεννήθηκε η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, με χρώματα το άσπρο και το μαύρο και σήμα το θρυλικό γεφύρι.
   Το Δ.Σ. της ομάδας, θέλοντας να τιμήσει την επέτειο αυτή, θα αφιερώσει όλες τις ενέργειες, που θα γίνουν στη διάρκεια της επόμενης χρονιάς, για αυτό το σκοπό.
   Στα πλαίσιο αυτό, o ΓΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ συνδιοργανώνει με το βιβλιοπωλείο Η ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΤΟΥ ΝΙΤΣΕ εκδήλωση στην αίθουσα ΣΚΟΥΦΑΣ, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019, στις 8:00 μ.μ., (αρχικά η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί για τις 7 μμ, αλλά, λόγω θεατρικής παράστασης που προηγείται στην αίθουσα του συλλόγου και του απαραίτητου χρόνου που απαιτείται μεταξύ των δυο εκδηλώσεων, η ώρα άλλαξε για τις 8 μμ), όπου θα παρουσιαστεί η συλλεκτική έκδοση του Ντίνου Γιώτη "ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" με την ιστορία της ομάδας, που ξεκινάει από την ίδρυσή της και φτάνει σχεδόν μέχρι τις μέρες μας.
   Στις 450 σελίδες του βιβλίου περιέχονται άγνωστες ποδοσφαιρικές ιστορίες, ανέκδοτες φωτογραφίες, αποκλειστικές συνεντεύξεις, σπάνια ντοκουμέντα και όλοι οι αγώνες από το 1960, αναλυτικά με τις συνθέσεις, τους σκόρερς και άλλα στατιστικά στοιχεία.
   Θα μιλήσουν ο πρόεδρος της ομάδας Τάκης Παπαβασιλείου, ο αθλητικογράφος Κώστας Μπανιάς, ο βιβλιοκριτικός Κώστας Τραχανάς και ο συγγραφέας Ντίνος Γιώτης.
   Παρεμβάσεις θα κάνουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της “Αναγέννησης”, Δημήτρης Σιακούφης για τη δεκαετία του ́'60, Βαγγέλης Κωστούλας για τη δεκαετία του ́'70 και Μάκης Ντόβας για τη δεκαετία του '80.
   Το ΔΣ της ομάδας καλεί τους φίλους της Αναγέννησης αλλά και όλους τους φιλάθλους της πόλης να τιμήσουν την εκδήλωση και την ιστορική ομάδα με την παρουσία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.