22 Νοε 2019

Αλ. Τσίπρας σε Κ. Μητσοτάκη: Σας πιάσαμε άλλη μία φορά με τη γίδα στην πλάτη - VIDEO

«Μήπως στο μυαλό σας έχετε και την υπόθεση της Forthnet; Που ο φίλος σας και υποστηρικτής και χορηγός σας επιχειρηματίας έρχεται να πάρει μία επιχείρηση με κούρεμα πάνω από 90% των χρεών;»


   «Τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων σας δεν έχουν μπει στο αρχείο, τα θαλασσοδάνεια στα ΜΜΕ δεν έχουν μπει στο αρχείο. Άρα με αυτό που νομοθετήσατε, αυτό που πραγματικά επιδιώκετε είναι, για αυτές τις κρίσιμες για το πολιτικό σύστημα υποθέσεις, να δημιουργήσετε όρους ασυλίας για τα τραπεζικά στελέχη που διώκονται» επισήμανε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη δευτερολογία του, απαντώντας στην πρωτολογία του Κ. Μητσοτάκη, στην Ώρα του Πρωθυπουργού στη Βουλή.



   «Είπατε ότι δε θα μπορούμε να οδηγηθούμε σε γενναίες αναδιαρθρώσεις αν δεν δώσουμε ασυλία στα τραπεζικά στελέχη. Ποιες είναι αυτές οι γενναίες αναδιαρθρώσεις που έχετε στο μυαλό σας και πιθανόν να εμποδιστούν; Μήπως τελικά στο μυαλό σας έχετε και την υπόθεση της Forthnet; Που ο φίλος σας και υποστηρικτής και χορηγός σας επιχειρηματίας έρχεται να πάρει μία επιχείρηση με κούρεμα πάνω από 90% των χρεών που δε θα μπορούσε να δει καμία υγιής επιχείρηση της χώρας;» διερωτήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
   «Αν είναι ένας από τους λόγους που προχωρείτε σε αυτή τη διαδικασία, σήμερα σας πιάσαμε άλλη μία φορά με τη γίδα στην πλάτη. Είναι έωλα και φτωχά τα επιχειρήματά σας, έχει καταλάβει ο λαός γιατί σας εγκαλούμε εμείς και η διεθνής δημοσιογραφική κοινότητα. Δημιουργείτε ένα στίγμα για τη χώρα στο εξωτερικό. Με αυτό το στίγμα δε θα έρθουν επιχειρηματίες σε μία χώρα που υπάρχει ασυδοσία και οι ανταλλαγές γίνονται κάτω από το χαλί» τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.