21 Νοε 2019

Χυδαίος, αλαζόνας και εκδικητικός ο Άδωνις Γεωργιάδης σε αγρότες - VIDEO

Ξεδιάντροπη ειρωνική στάση του υπουργού του Μητσοτάκη και αντιπροέδρου "προσωπική επιλογή Μητσοτάκη" της Ν.Δ., προς ανθρώπους που αγωνιούν για το προϊόν τους


   Αποκαλυπτικός διάλογος ειρωνείας και αλαζονείας του υπουργού της κυβέρνησης Μητσοτάκη, Αδωνι Γεωργιάδη, με τευτλοπαραγωγούς «τα έσπειρες με Τσίπρα, να πας στην Κουμουνδούρου» 
   Μετά τη συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, με τευτλοπαραγωγούς στο εργοστάσιο ζαχάρεως Πλατέος, την Παρασκευή 15/11 τον ρώτησαν, τι θα γίνει με την παραγωγή του 2019, με ποια τιμή θα απορροφηθεί το προϊόν και από ποιον.



   Παρενέβη τότε ο επενδυτής, Χρήστος Καραθανάση,ς ο οποίος ανέφερε ότι το προϊόν θα πληρωθεί με 32 ευρώ. Οι αγρότες απάντησαν ότι δεν μπορούν να δεχθούν την τιμή, γιατί 15 ευρώ είναι μόνο τα μεταφορικά.
   «Ωραία λύση δώσατε κύριε υπουργέ» είπε ένας από τους τευτλοπαραγωγούς.
   Και ο υπουργός του Μητσοτάκη και αντιπρόεδρος "προσωπική επιλογή Μητσοτάκη" της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης, χτυπώντας τον στον ώμο του είπε ξεδιάντροπα: «Άμα έχει καλύτερη (τιμή) δώστα αλλού αγόρι μου. (…) Εσύ τα έσπειρες με Τσίπρα. Να πας στην Κουμουνδούρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.