18 Νοε 2019

Θα καταδικάσει άραγε η Τατιάνα την επίθεση των ΜΑΤ στο δημοσιογράφο του συζύγου της; - VIDEO

- Έκανε το "έγκλημα" να τραβάει με το κινητό του, την ώρα που απρόκλητα χτυπούσαν κόσμο στα Εξάρχεια, μετά την πορεία του Πολυτεχνείου
- Την "αναγκαστικότητα του ξύλου", που θα έλεγε κι Βορίδης, κατέγραψε το κινητό του δημοσιογράφου


   Επίθεση από άνδρες των ΜΑΤ δέχτηκε ο ρεπόρτερ του newsit.gr, Μάριος Αραβαντινός, που μετέδιδε τα όσα γίνονταν στα Εξάρχεια. Την επίθεση κατέγραψε το κινητό του δημοσιογράφου.
   Μετά την πορεία για το Πολυτεχνείο, στα Εξάρχεια υπήρξε ένταση στην περιοχή, με τον ρεπόρτερ να κάνει την δουλειά του και να καταγράφει τους αστυνομικούς την ώρα που απρόκλητα χτυπούσαν κόσμο έξω από τα καταστήματα.
   Έτσι απρόκλητα, τρεις άνδρες των ΜΑΤ πλησίασαν και τον ρεπόρτερ Μάριο Αραβαντινό και τον χτύπησαν, ενώ τους είχε ήδη δηλώσει την ιδίότητά του.

   Δείτε όσα δήλωσε ο Μάριος Αραβαντινός:



   Εκείνη την ώρα ο ρεπόρτερ του newsit.gr έκανε live μετάδοση μέσω Facebook και στις εικόνες φαίνεται να πέφτει το κινητό του στο έδαφος την ώρα της επίθεσης.

   Δείτε το περιστατικό, όπως το τράβηξε ο δημοσιογράφος:



   Ίσως το έγκλημά του ήταν ότι, μέσα σε μια ομίχλη από χημικά και ενώ δεν φαίνονται πουθενά εκρήξεις μολότωφ ή κάτι παρόμοιο, χωρίς να υπάρχει καμιά ένδειξη κάποιου είδους συμπλοκής, στο -1:00 του βίντεο φαίνεται καθαρά μια ομάδα ανδρών των ΜΑΤ να έχουν στριμώξει κόσμο στα παρτέρια έξω από καταστήματα και να ρίχνουν ξύλο...
   Τότε ήταν που του φώναξαν "Πίσω, πίσω!" και όταν αυτός συνέχισε να καταγράφει την επίθεση, δέχθηκε την "αναγκαστικότητα του ξύλου", που θα έλεγε κι Βορίδης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.