8 Νοε 2019

Καλημέρες στα αρτινά παπαγαλάκια, που προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα με την κεραμίδα της Κεραμέως

Τουλάχιστον να τους δώσουν καμιά κρατική διαφήμιση, να μην ξεφτιλίζονται τζάμπα...


   Καλημέρες στα αρτινά παπαγαλάκια, που προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα με την κεραμίδα της Κεραμέως, που αναστέλλει τη λειτουργία του ενός από τα δύο τμήματα της Γεωπονικής στην Άρτα.
   Μηρυκάζουν τη δήλωσή της, λέγοντας ότι η ίδρυση των Σχολών έγινε ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, χωρίς σχεδιασμό, με "βουλευτικές ντροπολογίες" της τελευταίας στιγμής και επιπλέον επιχαίρουν που η ΝΔ ξανάφερε στην Άρτα την "κανονικότητα", που χορτάσαμε τόσα χρόνια, με την απομόνωση και την υπανάπτυξη σε σχέση με τα γειτονικά μας Γιάννενα!
   Τι λέτε ωρέ λεβέντες; Ποιον Αρτινό νομίζετε ότι δουλεύετε; Ποιος πιστεύετε ότι θα καταπιεί αμάσητο το σανό που του σερβίρετε; Ο νόμος ψηφίστηκε τον Αύγουστο του 2018, ένα χρόνο πριν τις εκλογές και μάλιστα μετά από επίπονο σχεδιασμό που κράτησε έναν ολόκληρο χρόνο, στον οποίον συμμετείχαν οι ακαδημαϊκές κοινότητες του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ. Και χωρίς ντροπολογίες.
   Αλλού βρίσκεται η ντροπή. Στο να ξεφτιλίζετε την πένα σας, να υποτιμάτε τη νοημοσύνη των συμπολιτών σας και να απαξιώνετε την Άρτα, που πάλι οι ομοϊδεάτες σας τη βάζουν στο περιθώριο.
   Τι να πω; Τουλάχιστον να σας δώσουν καμιά κρατική διαφήμιση, να μην το κάνετε τζάμπα...

σημ: Η φωτογραφία είναι από την "προεκλογική" εκδήλωση για την ενοποίηση Πανεπιστημίου-ΤΕΙ, που έγινε στις εγκαταστάσεις του τότε ΤΕΙ, στους Κωστακιούς, τον "πρεκλογικό" Σεπτέμβρη του 2018...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.