13 Νοε 2019

Η Αναγέννηση Άρτας γίνεται 60 χρονών και το γιορτάζει

Ξεκίνημα με τις νέες εμφανίσεις, που θα έχουν την ευκαιρία να δουν οι φίλαθλοι από τον επόμενο εντός έδρας αγώνα, που παραπέμπουν σε αυτές της μεγάλης ομάδας της δεκαετίας του '70


   Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, με την έλευση της νέας χρονιάς, ο ιστορικός σύλλογος της πόλης και του Νομού της Άρτας, ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Αναγέννηση Άρτας, συμπληρώνει 60 χρόνια από την ίδρυση του.
   Το Δ.Σ. της ομάδας, θέλοντας να τιμήσει την επέτειο αυτή, θα αφιερώσει όλες τις ενέργειες που θα γίνουν από εδώ και στο εξής και για όλη τη χρονιά, για αυτό το σκοπό.
   Ξεκίνημα, από τις νέες εμφανίσεις της ομάδας, που θα έχουν την ευκαιρία να δουν οι φίλαθλοι άμεσα, στον επόμενο εντός έδρας αγώνα και που παραπέμπουν στις εμφανίσεις της μεγάλης ομάδας της δεκαετίας του '70.
   Έχουν επίσης ετοιμαστεί γιγαντοαφίσες, τύπου ταπετσαρίας τοίχου, που η αναφορά τους έχει να κάνει με χρονικές αποτυπώσεις τόσο της ομάδας μας, αλλά και από την εξέδρα των φιλάθλων, και που θα τοποθετηθούν σε επιλεγμένα σημεία μέσα στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.