15 Σεπ 2019

Συγκλόνισε το Βελλίδειο ο Αλέξης Τσίπρας για την Συμφωνία των Πρεσπών - VIDEO

- Όταν το κατάμεστο Βελλίδειο όρθιο χειροκροτούσε την ομιλία-καταπέλτη για τη δημαγωγία και την απίστευτη υποκρισία του Μητσοτάκη και της ΝΔ
- «Υποκριτές, διπλοπρόσωποι για λίγους ψήφους και εγκλωβισμένοι ταυτόχρονα γιατί κανείς δεν μπορεί να προχωρήσει πατώντας σε δύο βάρκες»
- «Πού πήγαν άραγε οι δήθεν Μακεδονομάχοι και δήθεν πατριώτες; Δεν τους είδε κανείς φέτος έξω από το Βελλίδειο»


   Ιδιαίτερη στιγμή της χθεσινής ομιλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, που ξεσήκωσε το κατάμεστο Βελλίδειο, καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο, ήταν όταν αναφέρθηκε στον πόλεμο που υπέστη από τη σημερινή κυβέρνηση και χθεσινή αντιπολίτευση για την Συμφωνία των Πρεσπών και την θεαματική κωλοτούμπα της Ν.Δ. στο εθνικό αυτό θέμα. 
   Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε κατά του κ. Μητσοτάκη και της Ν.Δ. για τη δημαγωγία και την απίστευτη υποκρισία στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών.



   «Ξεπέρασε τον εαυτό του σε δημαγωγία και υποκρισία ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ένα θέμα που ταλαιπώρησε πολύ τον τόπο σας, την πόλη σας, την Βόρεια Ελλάδα. Ταλαιπώρησε πολύ την Μακεδονία μας.
   Ταλαιπώρησε πολύ κάθε Δημοκράτη, προοδευτικό, πατριώτη που βρέθηκε στην γωνία όλο το προηγούμενο διάστημα διότι η προηγούμενη κυβέρνηση προχώρησε σε μία πατριωτική Συμφωνία με τους γείτονές μας και λοιδωρηθήκαμε, πολεμηθήκαμε, βρεθήκαμε στον τοίχο να απολογούμαστε γιατί υπερασπιστήκαμε το πατριωτικό συμφέρον, την ειρηνική συμβίωση με τους γείτονες μας».
   «Και έρχονται σήμερα αυτοί που ανέχονταν τις κινητοποιήσεις των δήθεν Μακεδονομάχων και δήθεν πατριωτών. Πού πήγαν αυτοί άραγε; Δεν τους είδε κανείς φέτος έξω από το Βελλίδειο.
   Αυτοί που πέρσι μας λοιδωρούσαν και ανέχονταν τις επιθέσεις στους βουλευτές πριν ψηφίσουν στην Βουλή.
   Αυτοί που έλεγαν προδοτική η Συμφωνία, επιζήμια η Συμφωνία. Αυτοί τώρα έρχονται και λένε ότι όχι μόνο θα την εφαρμόσουν αλλά θα την τιμήσουν!»
   «Πολύ καλά θα κάνετε που θα την τιμήσετε διότι είναι μια συμφωνία που αξίζει να τιμηθεί από κάθε κυβέρνηση».
   «Υποκριτές, διπλοπρόσωποι για λίγους ψήφους και εγκλωβισμένοι ταυτόχρονα γιατί κανείς δεν μπορεί να προχωρήσει πατώντας σε δύο βάρκες» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.