19 Αυγ 2019

Της αριστείας το ανάγνωσμα

- Μέσα σε 6 μόλις μέρες, 8 επιτεύγματα αριστείας από την #κυβέρνηση_τσίρκο
- Παρεμπιπτόντως, τόσοι αξούριστοι στη διοίκηση, ούτε στην κυβέρνηση του βουνού


   Εύγε στη Ν.Δ. για την επικοινωνιακή διαχείριση στις πυρκαγιές. «Εσπευσμένα» -ύστερα από δύο μέρες- διέκοψε τις διακοπές του στην Κρήτη ο Κυρ. Μητσοτάκης για τα απαραίτητα πλάνα στην Εύβοια του «με σηκωμένα τα μανίκια» πρωθυπουργού και συνέχισε τις διακοπές του στην Τήνο, με την ησυχία του.
   Ο περιφερειάρχης κ. Μπακογιάννης, χωρίς καν να ξυριστεί, έτρεξε να προλάβει τις απανωτές εμφανίσεις του στα κανάλια. Μας διαβεβαίωσε ότι όλα πήγαιναν καλά και ας χάθηκε μεγάλο μέρος του δάσους Natura της Κεντρικής Εύβοιας.
   Πάνω από 23.000 στρέμματα δάσους καταστράφηκαν και αυτοί πανηγύριζαν για την ετοιμότητά τους...
   Παρεξηγήσατε, δεν θέλανε τη Δούρου με τις μάνικες. Στα κανάλια βόλτες την ήθελαν να κάνει, όπως ο Κωστάκης, ο Κυριάκος και οι λοιποί ηλιοκαμένοι ιθύνοντες...
   Ο Πατούλης ασθμαίνοντας έτρεξε να τους φτάσει. Στα γένια. Τόσοι αξούριστοι στη διοίκηση, ούτε στην κυβέρνηση του βουνού.
   Ούτε βάρκα δεν ενδιαφέρθηκαν να στείλουν στη Σαμοθράκη για τους αποκλεισμένους και ο υπουργός Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ, που σε αντίστοιχη περίπτωση τον Ιανουάριο, είχε στείλει σκάφος του Λιμενικού.
   «Το σκάφος του Λιμενικού δεν είναι για τη μεταφορά επιβατών», το ξεκαθάρισε αυτό «ρητά και κατηγορηματικά» στο ΣΚΑΪ. Εκτός και αν σε λένε Σίμο Κεδίκογλου, φυσικά. Τότε σπεύδει το σκάφος του Λιμενικού να σε παραλάβει, μην τυχόν και λείψεις από τα πλάνα για τις φωτιές.
   «Δεν ήταν εύκολη η διατύπωση ενός τέτοιου αιτήματος» είπε ο κ. Μέτιος, ο περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας - Θράκης, για τις επιπλέον διανυκτερεύσεις, που αναγκάστηκαν να πληρώσουν οι τουρίστες.
   Σε απλά ελληνικά: Σιγά μην τους αποζημιώσουμε κιόλας. Κολύμπι δεν ξέρουν; Ένα σάντουιτς και πολύ τους...
   «Οι διαδικασίες φταίνε» είπε ο κ. Μέτιος και όλοι συμφώνησαν στον ΑΝΤ1. Και μεις που νομίζαμε ότι φταίει η Δούρου...
   Ο κ. Ρογκάκος, ως άλλος ένας αντικειμενικός δημοσιογράφος της Ν.Δ., επιτέθηκε με φωνές και ειρωνείες στον καλεσμένο του στην εκπομπή κ. Τσιρώνη, διότι δεν υιοθετούσε το αφήγημα της Ν.Δ. για την περίοδο Βαρουφάκη.
   Νέο είδος δημοσιογραφίας διδάσκει η σχολή του ΑΝΤ1, την «επιθετική». Επιτρέπονται οι προπηλακισμοί και το μπούλινγκ στους καλεσμένους, μέχρι να παραδεχθούν το λάθος τους.
   «Στριμώχτηκε» η κ. Βούλτεψη από τον εκπρόσωπο του ΚΙΝ.ΑΛΛ. (ΣΚΑΪ) όταν της είπε ότι στην οδό Αντωνιάδου δεν υπάρχει άσυλο αλλά η διακίνηση των ναρκωτικών συνεχίζεται. Υπάρχει η «πολιτική βούληση» είπε, αλλά, επειδή ακόμα και στην ίδια ακούστηκε αδύναμο, πέταξε ένα «Μάτι» και «καθάρισε» ικανοποιημένη.
   Και η γυναίκα του κ. Πουλή στο γραφείο του Άδωνι Γεωργιάδη; Όλη την οικογένεια θα προσλάβει να την τρέφει το Ελληνικό Δημόσιο και ούτε κουβέντα στα κανάλια δεν θα ακουστεί για μετακλητούς, ρουσφέτια και οικογενειοκρατία...
   Της αριστείας το ανάγνωσμα, πρόσχωμεν...
γράφει η Κατερίνα Μπρέγιαννη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.