18 Αυγ 2019

Και ιδιωτικά δρομολόγια Τήνος - Μύκονος, με κρουαζερόπλοια του Λιμενικού, με το Κράτος Μητσοτάκη

Μπορεί η Σαμοθράκη να έκανε οκτώ μέρες να δει πλοίο αλλά άμα είσαι βουλευτής της ΝΔ, άρα ντε φάκτο νόμιμος ιδιοκτήτης του κράτους, όλα τα μέσα γίνονται δικά σου!


   Μπορεί η Σαμοθράκη να έκανε οκτώ μέρες μέχρι να δει πλοίο, διότι κανείς δεν αποφάσισε να στείλει τουλάχιστον το Λιμενικό (όπως πρότεινε η Δ. Αυγέρη, προτρέποντας την κυβέρνηση να αντιγράψει τον ΣΥΡΙΖΑ), αλλά, άμα είσαι βουλευτής της ΝΔ, άρα ντε φάκτο νόμιμος ιδιοκτήτης του κράτους, όλα τα μέσα είναι δικά σου!
   Ο Σ. Κεδίκογλου αποκάλυψε μόνος του στο Twitter ότι... σκάφος του Λιμενικού -τον "καπετάνιο" του οποίου ευχαριστούσε δημοσίως- τον μετέφερε από την Τήνο στη Μύκονο, για να πάρει το αεροπλάνο για την Αθήνα, προκειμένου να φτάσει στο μέτωπο της πυρκαγιάς στην Εύβοια!


   Το «κράξιμο» στο Twitter ήταν τόσο, ώστε ο βουλευτής της Ν.Δ. και παλαιός κυβερνητικός εκπρόσωπος προχώρησε σε κάτι ακόμα χειρότερο: «Διόρθωσε» την ανάρτησή του και έσβησε τα περί πτήσης στην Αθήνα, ενώ εμφάνισε το σκάφος να είναι σε περιπολία, που, όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν!
   Δείτε το διορθωμένο tweet:


   Κάποιοι θα πρέπει να εξηγήσουν πλέον από πότε το επιτελικό κράτος εκτελεί ιδιωτικά δρομολόγια...
   Κι όπως "του την είπε" και ο ομοϊδεάτης του, ο Μαυρίδης στο Liberal: Το Λιμενικό δεν έχει «έργο» να μεταφέρει βουλευτές που για κάποιο λόγο θέλουν να μεταφερθούν εκτάκτως σε έναν προορισμό. Ούτε και η παρουσία του κ. Κεδίκογλου ήταν απαραίτητη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Δεν θα υποδείκνυε μυστικά μονοπάτια στους πυροσβέστες για να περικυκλώσουν και να «σκοτώσουν» την φωτιά. Στους ψηφοφόρους του κοντά ήθελε να είναι. Καταλαβαίνουμε την αγωνία του, αλλά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.