22 Αυγ 2019

Αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες μιας άλλης εποχής στην Άρτα!

- Μια μοναδική βραδιά στην κεντρική πλατεία της Άρτας
- Αν έχετε κάποιο κλασσικό όχημα και ενδιαφέρεστε, οι συμμετοχές για την έκθεση θα είναι για λίγο ακόμα ανοιχτές


   Η Λέσχη Κλασικών Οχημάτων Άρτας, πιστή στο ραντεβού της, προσκαλεί όλους του λάτρεις των κλασικών μοτοσικλετών και αυτοκινήτων στην 3η έκθεση κλασικών οχημάτων που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της πόλης της Άρτας και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως. την Παρασκευή 30 Αυγούστου το απόγευμα.
   Σας περιμένουμε σε μια μοναδική βραδιά με μουσική και χαμόγελο, παρέα με οχήματα μιας άλλης εποχής που το κάθε ένα έχει να αφηγηθεί και μία δική του ιστορία.
   Οι συμμετοχές για την έκθεση θα είναι για λίγο ακόμα ανοιχτές. Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, παρακαλείται όποιος επιθυμεί να εκθέσει κάποιο κλασικό όχημα, δηλαδή όχημα που έχει συμπληρώσει τα 30 χρόνια από την ημερομηνία κατασκευής του και είναι σε πολύ καλή εξωτερική κατάσταση, να μην διστάσει να επικοινωνήσει με την Λέσχη Κλασικών Οχημάτων Άρτας στη σελίδα της στο facebook ή στα τηλέφωνα 6946503183, 6974993974.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.