20 Αυγ 2019

Γεμίστε τα ποτήρια σας και πάμε για τον Αστερισμό της Ανδρομέδας και της Κοιλάδας του Αχελώου

Συναυλία στις Πηγές Άρτας με το Σπύρο Νικολάου, η είσοδος είναι ελεύθερη


   Η Αδελφότητα Πηγιωτών Άρτας, στον κύκλο των πολιτιστικών δραστηριοτήτων της και των εκδηλώσεων "ΣΕΛΤΣΟ 2019" διοργανώνει στις Πηγές Άρτας, ιστορική έδρα του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη, στην κεντρική πλατεία του χωριού, την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019, στις 9 μ.μ., μουσική συναυλία έντεχνου λαϊκού τραγουδι με τον Σπύρο Νικολάου και το ανανεωμένο μουσικό του σχήμα, με τη συνδρομή της Π.Ε. Άρτας  και του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη.
  Η είσοδος είναι ελεύθερη.
   Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Αδελφότητα, "τον Σπύρο Νικολάου, καταξιωμένο και φτασμένο καλλιτέχνη και τα μέλη του συγκροτήματος RESALTO, τους γνωρίσαμε στην Ευρωπαϊκή ημέρα μουσικής,  τον Ιούνιο του 2018 και του 2019, στις μουσικές εκδηλώσεις σε 50 πόλεις της Ελλάδος, ανάμεσα σε αυτές και η Κοιλάδα του Αχελώου, που έλαβαν μέρος. Το μουσικό σχήμα του Σπύρου Νικολάου εθελοντικά και χωρίς καμία αμοιβή ήρθε από μακριά και πήρε μέρος στην εναρκτήρια εκδήλωση της Γέφυρας Κοράκου.
   Τον Απολαύσαμε και πέρυσι ,μαζί με τους ΄RESALTO, στην μεγάλη συναυλία στις Πηγές ,όπου και πρωτοπαρουσίασε το τραγούδι που έγραψε για την Κοιλάδα του Αχελώου "Είμαι ο Ασπροπόταμος και ζω μες την Κοιλάδα", γνωλρίζοντας μεγάλη επιτυχία! Κάτι πρωτόγνωρο και πρωτοποριακό για την περιοχή μας. Μας εντυπωσίασε η ζεστασιά τους και η απλότητα ενός σπουδαίου καλιτέχνη και είπαμε να μη χαθούμε……
    Έτσι και φέτος,  στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "ΣΕΛΤΣΟ 2019", με ανανεωμένο ρεπερτόριο και γνώριμοι πλέον,  θα μας διασκεδάσουν και πάλι.
    Με τη συναυλία αυτή ανανεώνουμε το μήνυμα για την Αναστήλωση της Γέφυρας Κοράκου, με έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και το συγκρότημά του. Αποφασίσαμε δε, να ξεφύγουμε για δεύτερη χρονιά από τα στερεότυπα παραδοσιακά μουσικά δρώμενα -άλλωστε δεν τα χάνουμε- και να προσφέρουμε στο χωριό μας μία εναλλακτική διασκέδαση που αγγίζει όλους, μικρούς και μεγάλους, με έντεχνο λαϊκό τραγούδι,που ήταν πάντα αίτημα πολλών.
   Στο μέλλον θα προτείνουμε και άλλες τέτοιες εναλλακτικές προτάσεις Γεμίστε τα ποτήρια σας,  που λέει ο Σπύρος.......... και πάμε για τον Αστερισμό της Ανδρομέδας και της Κοιλάδας του Αχελώου..........
   ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.