17 Αυγ 2019

Βραβείο "αριστείας": Ο Άδωνις πήρε στο γραφείο του και την Ανδρονίκη Θεοφιλάτου (σύζυγο Πουλή), διωκόμενη για το ΚΕΕΛΠΝΟ! (ΕΓΓΡΑΦΟ)

- Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω… ποιος είσαι!
- Το σόι Θεοφιλάτου, οι φακές και οι μπίζνες στη Βουλγαρία


   Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω… ποιός είσαι! Μετά τον Γιάννη Θεοδωράτο, τον… «είναι σαν να έχει δέκα πτυχία» που πήρε διευθυντή του Πολιτικού του Γραφείου ο Άδωνης Γεωργιάδης και ο οποίος ερευνάται από τη Δικαιοσύνη για την πολύκροτη υπόθεση των παράνομων προσλήψεων στο ΚΕΕΛΠΝΟ, σειρά είχε η Ανδρονίκη Θεοφιλάτου.
   Και αυτή διώκεται για την υπόθεση των παράνομων προσλήψεων ενώ ερευνάται από τη Δικαιοσύνη και για άλλες υποθέσεις του «αμαρτωλού» Κέντρου! Μην ξεχνάτε ότι είναι σύζυγος του Σταμάτη Πουλή, κολλητός του Άδωνη και φυσικά και αυτός διωκόμενος για τα πεπραγμένα του στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Θεοφιλάτου και Πουλής πρόσφατα μάλιστα ζήτησαν και πήραν αναβολή σε μια από τις πολύκροτες δίκες του ΚΕΕΛΠΝΟ.
   Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων φαίνεται να… βολεύει στο γραφείο του όποιον έχει ανοιχτές υποθέσεις με τη Δικαιοσύνη για το ΚΕΕΛΠΝΟ. Μάλλον τους έχει τυφλή εμπιστοσύνη, όπως δήλωσε για την περίπτωση του Θεοδωράτου ή απλώς… προσπαθεί να επιβραβεύσει το ζεύγος Πουλή και γενικά όλους όσοι τον υπερασπίστηκαν για τις δικές του ανοιχτές υποθέσεις με τη Δικαιοσύνη. Άλλωστε, αυτό που μας δείχνει με τις επιλογές του ο Άδωνης Γεωργιάδης είναι ότι διορίζει δικούς του ανθρώπους με κάθε ευκαιρία.
   Όπως διαβάζουμε στο ΦΕΚ (ΥΟΔΔ, ΑΡ. Φύλλου 562) της 13ης Αυγούστου του 2019:


   Δηλαδή, σύμφωνα με τον σχετικό πίνακα από το Υπουργείο Οικονομικών για μισθολογικά θέματα, θα λαμβάνει για τη συγκεκριμένη θέση 1.210 ευρώ.
   Όλα τα περιμένουμε από τον Άδωνη πλέον. Αφού επέβαλε με νύχια και με δόντια στην ΝΔ την υποψηφιότητα του Σταμάτη Πουλή - και αφού δεν εκλέχτηκε - περιμένουμε να τον διορίσει και αυτόν κάπου. Θα αφήσει έτσι το… πουλέν του;

  Ποια είναι η Ανδρονίκη Θεοφιλάτου
   Η κολώνια Ανδρονίκης Θεοφιλάτου με Νέα Δημοκρατία και Άδωνη Γεωργιάδη κρατάει χρόνια. Η σύζυγος του Σταμάτη Πουλή, όπως παραδέχτηκε κατά την εξέτασή της στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα σκάνδαλα στην Υγεία, διετέλεσε επί χρόνια στέλεχος του επικοινωνιακού επιτελείου της ΝΔ. Εργαζόταν στο Γραφείο Τύπου της ΝΔ και στο Μαξίμου από το 2004 έως το 2009 πριν από την πρόσληψή της στο ΚΕΕΛΠΝΟ.
   Στο «αμαρτωλό» Κέντρο διορίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2009 και τον Ιανουάριο του 2011 ορίστηκε υπεύθυνη του Τμήματος Διοικητικού Συντονισμού που είναι αρμόδιο για όλη τη διαδικασία των προσλήψεων. Εξ’ ου και η εμπλοκή της στην πολύκροτη υπόθεση των παράνομων προσλήψεων επί υπουργίας στο Υγείας του φίλου της, Άδωνη Γεωργιάδη. Πρόκειται επίσης για το τμήμα που είναι υπεύθυνο για σημαντικές αποφάσεις και συντονίζει μεταξύ άλλων τις διαδικασίες για διαγωνισμούς.
   Η Ανδρονίκη Θεοφιλάτου, μεταξύ άλλων αρμοδιοτήτων της, πρότεινε στη διεύθυνση του ΚΕΕΛΠΝΟ σε ποιους και πότε θα μοιραστεί η τεράστια διαφημιστική πίτα του οργανισμού. Από τις προτάσεις της αυτές δεν έλειπαν φυσικά εταιρείες, ιστοσελίδες ή άλλου είδους ΜΜΕ με ανύπαρκτη δραστηριότητα και παρουσία στον χώρο τους.
   Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι αποφάσεις για αμοιβή χιλιάδων ευρώ στα μέσα μαζικής ενημέρωσης συμφερόντων του δημοσιογράφου Τάκη Χατζή, με τη σύζυγο του οποίου (Αντιγόνη Χατζή) η Ανδρονίκη Θεοφιλάτου είχε ιδρύσει εταιρεία στην Βουλγαρία! Το ζεύγος Χατζή έχει παντρέψει το ζεύγος Πουλή – Θεοφιλάτου.

  Το σόι Θεοφιλάτου οι φακές και οι μπίζνες στη Βουλγαρία
   Το ΚΕΕΛΠΝΟ για μερικούς φαίνεται ότι ήταν… οικογενειακή μπίζνα. Το σόι Θεοφιλάτου άλλωστε εμφανίζεται να είναι μέσα σ΄ όλα. Εκτός της Ανδρονίκης και του συζύγου της Σταμάτη Πουλή, και η αδερφή της Κωνσταντίνα Θεοφιλάτου ήταν υπάλληλος του ΚΕΕΛΠΝΟ την περίοδο που υπουργός Υγείας είναι ο Άδωνης Γεωργιάδης. Εστάλη με ανάθεση έργου στο υπουργείο Υγείας το 2011, όπου υπηρέτησε στο γραφείο του σήμερα αντιπροέδρου της ΝΔ.
   Από τη μεγάλη αυτή και χαρούμενη οικογένεια δεν μπορεί να λείπει και ο άντρας της Κωνσταντίνας, Γιώργος Δρόσης. Πρόκειται δηλαδή για τον γαμπρό Ανδρονίκης και του Πουλή, ο οποίος συνεργαζόταν με το ΚΕΕΛΠΝΟ από συντήρηση κτιρίων έως... catering!
   Αξέχαστη έχει μείνει η υπόθεση με τις φακές, κατά την οποία με εισήγηση του Σταμάτη Πουλή, ο Δρόσης της ΤΕΧΝΟΔΡΟΚΑΤ, εκτός από συντήρηση εγκαταστάσεων είχε αναλάβει, μέσω άλλης εταιρείας (Δρόσης Γεώργιος και Σία ΕΕ) και την… τροφοδοσία. Η εταιρεία του παρέδιδε κάθε μέρα, 50 μερίδες φαγητού ημερησίως με κόστος ανά μερίδα 12,5 ευρώ. Οποιαδήποτε μερίδα. Από γαρίδες, μέχρι φακές. Όλα 12,5 ευρώ το κομμάτι!
   Με όλους αυτούς ο Άδωνης Γεωργιάδης τσίκνιζε πριν λίγο καιρό παρέα και φωτογραφιζόταν σαν να μην τρέχει τίποτα.
   Η Ανδρονική Θεοφιλάτου δεν έμεινε μόνο στα του… ΚΕΕΛΠΝΟ. Οι μπίζνες της έφτασαν μέχρι και τη Βουλγαρία όπου ίδρυσε εταιρεία μαζί με τη σύζυγο του δημοσιογράφου Τάκη Χατζή, Αντιγόνη. Απ΄αυτήν φυσικά δεν έλειπε ο Σταμάτης Πουλής. Στις 13 Μαρτίου του 2016 και ενώ η εταιρεία δεν εμφανίζει μέχρι στιγμής καμία δραστηριότητα, ο Πουλής δηλώνει ότι επιθυμεί να γίνει μέτοχος του κεφαλαίου της βουλγάρικης εταιρείας και να αγοράσει το μερίδιο (50%) της συζύγου του Θεοφιλάτου. Έναν μήνα μετά, στις 15 Απριλίου 2016, η Αντιγόνη Χατζή και η Θεοφιλάτου αποφασίζουν σε γενική συνέλευση να εγκρίνουν την αίτηση του Πουλή να γίνει μέτοχος. Ταυτόχρονα, η πρώην υπεύθυνη του τμήματος διοικητικού συντονισμού του ΚΕΕΛΠΝΟ «θα τερματίσει τη συμμετοχή της ως μέτοχος και διαχειριστής της εταιρείας».
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.