12 Αυγ 2019

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο μετακλητός που δεν έχει πτυχίο αλλά είναι... «σαν να έχει 10 πτυχία»!

Αποστομωτικές απαντήσεις από τους "άριστους" Άδωνι Γεωργιάδη και Γιάννη Λοβέρδο


   Τι κι αν ο Άδωνις Γεωργιάδης, όπως και ολόκληρη η ΝΔ, είναι... "θερμοί υποστηρικτές της αριστείας"; Αυτό δεν εμπόδισε καθόλου τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων να προσλάβει στο πολιτικό του γραφείο, ως μετακλητό υπάλληλο, στενό του φίλο, που είναι κάτοχος απολυτήριου Λυκείου, σύμφωνα με δημοσίευμα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
   Πιο συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης, προσέλαβε τον Γιάννη Θεοδωράτο, ο οποίος δεν έχει στο… άριστο βιογραφικό του τίτλο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
   Ωστόσο, η απάντηση που έδωσε ο υπουργός ήταν άκρως πειστική, αφού «ο συγκεκριμένος είναι σαν να έχει δέκα πτυχία».
   Μάλιστα, όπως σημειώνει ο κ. Γεωργιάδης «ο Διευθυντής ενός υπουργικού γραφείου… κρίνεται από την εμπιστοσύνη που του έχει ο υπουργός».
   Κάτι που βέβαια τα τελευταία χρόνια δεν φαινόταν να πιστεύουν τα «γαλάζια» στελέχη, αλλά η επιστροφή της κανονικότητας, μάλλον σημαίνει και «κωλοτούμπα» πολλών απόψεων…

  Δείτε τη σχετική φωτογραφία:


   Αλλά και έτερος βουλευτής της ΝΔ, πήρε θέση για το θέμα. Πρόκειται για τον Γιάννη Λοβέρδο, μέχρι πρότινος δημοσιογράφο, που διέπρεψε στην αντιΣΥΡΙΖΑ προπαγάνδα και στην αναπαραγωγή fake news και γι' αυτό ανταμοίφθηκε με μια θέση στα ψηφοδέλτια των "αρίστων".
   Ο Γιάννης Λοβέρδος, λοιπόν, απαντώντας σε ψηφοφόρο της Ν.Δ. που διαμαρτυρήθηκε, του λέει ευγενικά: "Μας ψήφισες; Ε, τώρα άντε και..."!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.