9 Ιουν 2019

Και όμως γυρίζει... εντυπωσιακή αύξηση της συσπείρωσης του ΣΥΡΙΖΑ - VIDEO

Εντυπωσιακή ανάκαμψη, καθώς η συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ δε θυμίζει σε τίποτα το 63% των ευρωεκλογών και φτάνει πλέον το 89,1%


   Το ποιος και το πως επιλέγει να "διαβάσει" κάποιος τις δημοσκοπήσεις έχει σημασία για την αποτύπωση της πολιτικής "φωτογραφίας" της στιγμής.
   Χαρακτηριστικό παράδειγμα η πρόσφατη έρευνα της Metron Analysis, που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του Alpha.
   Ενώ ο διευθυντής της εταιρίας προέταξε το εύρημα της εντυπωσιακής ανάκαμψης του ΣΥΡΙΖΑ, ο δημοσιογράφος το προσπέρασε, τονίζοντας ότι η διαφορά κυμαίνεται στις 10,2 μονάδες.



   "Ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπετε έχει μια εντυπωσιακή ανάκαμψη, ως ο ένας πόλος του δικομματισμού, κι αυτή η ανάκαμψη οφείλεται γιατί εμφανίζεται ως ο πόλος της αριστεράς".
   Στην πρώτη κάρτα για την πρόθεση ψήφου η διαφορά των κομμάτων είναι στις 7,7 μονάδες και συγκεκριμένα την ΝΔ στο 31,2% και τον ΣΥΡΙΖΑ στο 22,3%. Στην πρόθεση ψήφου μετά την αναγωγή η Metron analysis δίνει στην ΝΔ 37-42,6% και στον ΣΥΡΙΖΑ 27- 32,2%.  
   Η συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ δε θυμίζει σε τίποτα την εικόνα πριν από τις ευρωεκλογές, φτάνοντας πλέον το 89,1%.
   Άρα, σύμφωνα με όσα ίδιος ο Στράτος Φαναράς σημείωσε, ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει υψηλή συσπείρωση, με εισροές ψηφοφόρων από όλα τα αριστερά κόμματα.
   Φυσικά τα κανάλια και ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της Ν.Δ. φρόντισαν να μην ακουστεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.