16 Ιουν 2019

Δείτε πώς σώθηκε η... αντικειμενική προπαγάνδα χάρη στη «γενναιοδωρία» του Κυριάκου Μητσοτάκη - VIDEO

- Όταν ο Αυτιάς ευχαρίστησε τον Κυριάκο…
- Ο δημοσιογράφος - προπαγανδιστής του ΣΚΑΪ χθες το πέρασε σε άλλο επίπεδο και ακόμη κι ο πιο αφελής τηλεθεατής κατάλαβε...


   Ο Γιώργος Αυτιάς φιλοξένησε χθες το πρωί στην εκπομπή του στον ΣΚΑΪ τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
   Υποτίθεται ότι θα του έπαιρνε συνέντευξη, αλλά αυτό που είδαμε τον Αυτιά με μαεστρικό τρόπο να μην κάνει καμία, ούτε μία επί της ουσίας ερώτηση στον Μητσοτάκη, αλλά μόνο απανωτές πάσες, που θα ζήλευε κι ο Μέσι. Και όποτε ο Μητσοτάκης ξεδίπλωνε γενικόλογους μονολόγους με αοριστολογίες και αποφεύγοντας να δεσμευθεί για το τι και το πώς, ο Αυτιάς κουνούσε με ικανοποίηση το κεφάλι, λέγοντας "Ναι, ναι, έτσι είναι", συμφωνώντας και επικροτώντας.
   Δεν ήταν η πρώτη φορά, επί χρόνια αυτό έκανε με τις εκπομπές του, που ήταν μνημεία προπαγάνδας, αλλά χθες το έφτασε σε άλλο επίπεδο. Έφτασε στο σημείο να πει στον Μητσοτάκη πως, αν ο μη γένοιτο του ασκήσει άδικη κριτική, έχει το ελεύθερο να τον πάρει τηλέφωνο να του το πει. Ποια ελευθερία του Τύπου; Οι δημοσιογράφοι ζητούν πλέον από μόνοι τους τις παρεμβάσεις των πολιτικών, αν δεν τους αρέσει η κριτική που τους ασκείται!
   Όμως, ο δημοσιογράφος - προπαγανδιστής του ΣΚΑΪ, φύλαξε για το φινάλε μια προσωπική αναφορά. Όπως είπε στον «αέρα» της εκπομπής ένιωσε την ανάγκη να πει ένα «μεγάλο διπλό ευχαριστώ» στον πρόεδρο της ΝΔ για την πρόταση που του είχε κάνει να είναι υποψήφιος για τις εκλογές, κάτι όμως που τελικά δεν έγινε.
    «Αφού κλείσαμε την κουβέντα θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ένα διπλό ευχαριστώ. Σας το οφείλω δημοσίως. Μου κάνατε πρόταση να είμαι υποψήφιος όπου ήθελα και ό,τι άλλο ήθελα. Σας ευχαριστώ πρώτα γι’ αυτό. Και το δεύτερο, μου δώσατε ένα διαβατήριο ζωής όταν τη Μεγάλη Τετάρτη καθίσαμε ο ένας δίπλα στον άλλο και μου είπατε "Γιώργο δεν μπορούσα να διαχειριστώ αυτή τη μεγάλη αγάπη του κόσμου προς εσένα" και ότι εν πάση περιπτώσει η ζωή είναι μπροστά», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αυτιάς.
   Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντά: «Θα ήσασταν πολύ χρήσιμος στο ελληνικό Κοινοβούλιο, αλλά θα είστε ακόμα πιο χρήσιμος στη δημοσιογραφία».

Δείτε πώς σώθηκε η... αντικειμενική προπαγάνδα χάρις στη «γενναιοδωρία» του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.