10 Ιουν 2019

Πανελλαδικών συνέχεια χωρίς προβλήματα στην Ήπειρο

- 3039 υποψήφιοι διαγωνίζονται στα 41 εξεταστικά κέντρα
- Στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων θα εισαχθούν 4761 φοιτητές εκ των οποίων 215 θα ενταχθούν στη Γεωπονική Σχολή που θα λειτουργήσει από φέτος στην Άρτα


   Χωρίς προβλήματα συνεχίζονται σήμερα, για δεύτερη μέρα, οι πανελλαδικές εξετάσεις και στα 41 εξεταστικά κέντρα της Ηπείρου.
   Οι 3039 απόφοιτοι απ' όλα τα σχολεία της Ηπείρου διαγωνίστηκαν σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019,  οι προερχόμενοι από την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών στα Αρχαία Ελληνικά και στα Μαθηματικά οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας.
   Τα θέματα μεταδόθηκαν έγκαιρα και χωρίς προβλήματα. Όλοι οι υποψήφιοι ξεκίνησαν λίγο πριν τις 9 π.μ. να γράφουν με υποχρεωτική ώρα παραμονής το δίωρο και λήξη τρεις ώρες μετά την ολοκλήρωση της μετάδοσης.
   Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις τα θέματα και στα δύο μαθήματα είναι βατά με περιορισμένο βαθμό δυσκολίας σε ορισμένα εξ αυτών.
   Στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων θα εισαχθούν 4761 φοιτητές εκ των οποίων 215 θα ενταχθούν στη Γεωπονική Σχολή που θα λειτουργήσει από φέτος στην Άρτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.