14 Ιουν 2019

Οργανώνει τη μάχη των εκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στην Άρτα

Ανοιχτή συνέλευση, στην οποία προσκαλούνται όλοι οι προοδευτικοί και δημοκρατικοί πολίτες της περιοχής μας, ώστε να οργανωθεί από κοινού ο αγώνας για τη μεγάλη νίκη


   Την Πέμπτη 13/6/2019 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας, παρουσία των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην Άρτα, Όλγας Γεροβασίλη, Βασίλη Τσίρκα, Γρηγόρη Βλάρα, Ελπίδας Μπέκα και Δημήτρη Τάτση.
   Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν οργανωτικά ζητήματα σχετικά με τη μεγάλη μάχη των εκλογών της 7ης Ιουλίου.
   Αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 18/6, στις 8.30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο ΚΡΟΝΟΣ, ανοιχτή πολιτική συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ενόψει των εθνικών εκλογών, στην οποία προσκαλούνται όλοι οι προοδευτικοί και δημοκρατικοί πολίτες της περιοχής μας, ώστε να οργανώσουμε από κοινού τον αγώνα για τη μεγάλη νίκη.
   Εισηγητές στη συνέλευση θα είναι η Υπουργός και βουλευτής Άρτας, Όλγα Γεροβασίλη, ο βουλευτής Άρτας, Βασίλης Τσίρκας και το μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Πολιτίδης.
   Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.