27 Μαΐ 2019

Χρήστος Τσιρογιάννης vs Τζένη Ταπραντζή στο 2ο γύρο του Δ. Αρταίων

- Πώς κατανέμονται οι έδρες στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο
- Χρήστος Τσιρογιάννης: "Οι Αρτινοί έδωσαν ξεκάθαρη εντολή νίκης"
- Τζένη Ταπραντζή - Κοίλια: "Πάμε για Νίκη Ανατροπής"


   Ο Χρήστος Τσιρογιάννης, επικεφαλής του συνδυασμού "Αρτινών ΣυνΕργασία" και η Τζένη Ταπραντζή – Κοίλια, επικεφαλής του συνδυασμού "Δημοτική Αναγέννηση" είναι οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι Αρταίων που θα βρεθούν αντιμέτωποι την Κυριακή 2 Ιουνίου, στο 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών
   Χθες, στον πρώτο γύρο των εκλογών, εν ενεργεία Δήμαρχος, με καταμετρημένο το 100% των ψηφοδελτίων, στα 96 επί συνόλου 96 Εκλογικών Τμημάτων, έλαβε 9.315 ψήφους, ποσοστό 36,9% και καταλαμβάνει 12 έδρες στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ η Τζένη έρχεται δεύτερη με 4.983 ψήφους, ποσοστό 19,74% και παίρνει 6 έδρες.
   Στην τρίτη θέση ο Γιάννης Παπαλέξης έλαβε 4.403 ψήφους, ποσοστό 17,44%, με το συνδυασμό του, "Γέφυρα στο Μέλλον, να καταλαμβάνει και αυτός 6 από τις έδρες του νέου Δ.Σ.
   Ακολουθεί ο Γιώργος Μπαλάγκας, επικεφαλής του συνδυασμού "Πολίτες με Όραμα για το Δήμο Αρταίων", ο οποίος πήρε 3.865 ψήφους, ποσοστό 15,31% των ψήφων, με 5 έδρες ενώ ο Στράτος Καλλώνης με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" και η Λίτσα Κιτσαντά με τη "Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή" έλαβαν το 5,55% και το 5,05% των ψήφων αντίστοιχα, καταλαμβάνοντας από 2 έδρες στο Δ.Σ


   Σε δηλώσεις τους οι δύο μονομάχοι της δεύτερης Κυριακής είπαν:

  Χρήστος Τσιρογιάννης: "Οι Αρτινοί έδωσαν ξεκάθαρη εντολή νίκης"

Ο Αρτινός λαός μίλησε!
Και αυτό που είπε είναι ότι πάνω απ’ όλα θέλει να συνεχιστεί απρόσκοπτα η πορεία ανάπτυξης και ανόδου που έχει ξεκινήσει για την Άρτα. Ότι θέλει να συνεχιστούν όλα όσα έχουμε οραματιστεί, σχεδιάσει, υλοποιήσει και υλοποιούμε.
Μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ  κάθε Αρτινό και κάθε Αρτινιά για το αποτέλεσμα, που αναδεικνύει τον συνδυασμό μας «Αρτινών Συνεργασία» ως πρώτη και ξεκάθαρη δύναμη! Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω όλους τους υποψηφίους δημοτικούς, αλλά και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού μας. Γιατί όλοι μαζί ως ομάδα δώσαμε έναν πολύ όμορφο αγώνα και το αποτέλεσμα μας δικαιώνει. Είχαμε ένα ψηφοδέλτιο νίκης, υπερκομματικό, αυτοδιοικητικό, έμπειρο αλλά και ανανεωμένο. Ένα ψηφοδέλτιο που εμπιστεύθηκε ο Αρτινός λαός!
Ζητούμε την ψήφο εμπιστοσύνης από όλους τους Αρτινούς για την επόμενη Κυριακή.
Τώρα είναι η ώρα να αποφασίσουν όλοι ελεύθεροι από κομματικά στεγανά. Ο μεγάλος μας συνδυασμός, η «Αρτινών Συνεργασία» πάντα παρών στις μεγάλες στιγμές του τόπου μας, καλεί όλους τους Αρτινούς να συστρατευθούν σε μια κοινή πορεία. Στην πορεία που έχουμε ξεκινήσει να χαράσσουμε από το 2014. Τους καλούμε να σταθούν στο πλευρό μας, δεσμευόμενοι ότι θα πορευθούμε χέρι με χέρι, με μόνο γνώμονα το συμφέρον της Άρτας, όπως έχουμε αποδείξει ότι κάνουμε.
Την Κυριακή επιλέγουμε Δήμαρχο. Τον Δήμαρχο εκείνο που έχει αποδείξει ότι θέλει, ξέρει, μπορεί και δεσμεύεται. Και τις δεσμεύσεις τις κάνει πράξη. Την Δευτέρα όλοι μαζί από την ίδια όχθη, με μοναδικό αντίπαλο τα κοινά προβλήματα του τόπου μας, σηκώνουμε τα μανίκια και δουλεύουμε για την Άρτα. Γιατί η Άρτα αλλάΖει και είμαστε περήφανοι για τον τόπο μας!

   Τζένη Ταπραντζή - Κοίλια: "Πάμε για Νίκη Ανατροπής"


   Το λέμε ξανά, νοιώθουμε ότι σήμερα εδώ είμαστε σε μια σημαντική στάση στο μεγάλο ταξίδι για να δούμε την Άρτα μας όπως της αξίζει.
Όλο αυτό τον καιρό είχαμε την αγάπη και την συμπαράσταση της κοινωνίας. Δεν είχαμε κανενός είδους μηχανισμό, διοικητικό ή κομματικό. Με αυτές τις συνθήκες ήταν σήμερα μια σημαντική ΝΙΚΗ!
   Το βλέπαμε στο ζεστό σφίξιμο του χεριού των συμπολιτών μας, στην ματιά τους, στο καθαρό χαμόγελό τους.
   Σεβαστήκαμε τους συνδημότες μας, κάναμε κριτική με αυτοδιοικητικούς όρους στην Δημοτική αρχή, στην στασιμότητα και στο παρελθόν.
   Σεβαστήκαμε τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης, βγήκαμε στο αυτοδιοικητικό προσκήνιο του Δήμου μας αναβιώνοντας το όραμα που χάθηκε εδώ και πέντε χρόνια.
   Δεν εφησυχάζουμε, δεν αναπαυόμαστε, πάμε την δεύτερη Κυριακή για την μεγάλη, Πλατιά, Ενωτική,  ΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.