13 Απρ 2019

«Γαλάζια» fake news και σε Δελτία Τύπου: Πωλητής της «Σχεδίας» διαψεύδει Μητσοτάκη - VIDEO

- Βρε θεομπαίχτες, τον άστεγο βρήκατε για να στήσετε fake news στην πλάτη του;
- Ο κ. Λεωνίδας όμως τους ξεβράκωσε!



   «Το ξέρω πρόεδρε ότι μας στηρίζετε. Δεν είναι η πρώτη φορά που αγοράζετε τη Σχεδία και μάλιστα από μένα» εμφανίζεται σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της Ν.Δ., να είπε ο πωλητής του περιοδικού δρόμου στήριξης των αστέγων «Σχεδία»
   Όλα καλά, αν ήταν αληθινά. Όμως ο πωλητής της Σχεδίας διέψευσε τον κ. Μητσοτάκη:



   Ο κ. Λεωνίδας ο πωλητής της Σχεδίας διέψευσε κατηγορηματικά τα περί στήριξης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο περιοδικό Σχεδία όπως εμφανίστηκε στο δελτίο τύπου της Ν.Δ. “Επί προσωπικού στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας δεν έχω ξαναπουλήσει το περιοδικό” είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Kontra.
   Περιέγραψε μάλιστα το περιστατικό ως εξής:
   «Του δίνω τα ρέστα, κράτησα το ένα ευρώ που είναι παραπάνω από το περιοδικό και μέχρι εκεί. Και η κουβέντα μας τελείωσε εκεί, ούτε ότι σας στηρίζουμε, ούτε ότι είμαστε ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε τίποτε άλλο.
   Είμαι δημοκράτης απ’ άκρο σ’ άκρο δεν χαμπαριάζω Χριστό και για αυτό κάνω αυτή τη διάψευση τώρα. Δεν είπα ποτέ τέτοιες κουβέντες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.