20 Απρ 2019

Εγκαινιάζεται από την Όλγα Γεροβασίλη το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο στα Πράμαντα

Ένα διαχρονικό δίκαιο αίτημα της περιοχής γίνεται πράξη


   Την Κυριακή 21 Απριλίου, στις 10 π.μ, η υπουργός Προστασίας του Πολίτη και βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, μαζί με την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Λυδία Κονιόρδου, θα επισκεφθούν την ιστορική Γέφυρα Πλάκας και θα ενημερωθούν για την πρόοδο των εργασιών, οι οποίες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, με χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης τον Σεπτέμβριο (διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ)
   Στις 12 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας η κ. Γεροβασίλη θα εγκαινιάσει το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο στα Πράμαντα του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων.
   Το Κλιμάκιο Βορείων Τζουμέρκων θα ενισχύσει σημαντικά τις επιχειρησιακές δυνατότητες στην περιοχή, την ασφάλεια των παραδοσιακών οικισμών, των κατοίκων και των επισκεπτών αλλά και την προστασία του ιδιαίτερου φυσικού πλούτου.
   Θα στελεχωθεί σε πρώτη φάση με δώδεκα πυροσβέστες και θα εξοπλιστεί με τρία υδροφόρα πυροσβεστικά οχήματα με τον εξοπλισμό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.