16 Απρ 2019

Για πρώτη φορά ο Ορειβατικός Σύλλογος Άρτας συμμετέχει ομαδικά σε έναν ορεινό αγώνα τρεξίματος!

Άθλος Τζουμέρκων και εναλλακτικά, για όσους δεν συμμετάσχουν, πεζοπορία Καταρράκτης - Άγναντα


   Για πρώτη φορά ο Ορειβατικός Σύλλογος Άρτας συμμετέχει ομαδικά σε έναν ορεινό αγώνα τρεξίματος. Με σύνθημα "Τρέχουμε όλοι μαζί στον Άθλο Τζουμέρκων".
   Πρόκειται για τον Άθλο Τζουμέρκων mountain running, που διοργανώνεται για 18η χρονιά στον ομώνυμο ορεινό όγκο, στα Τζουμέρκα, την Κυριακή 21 Απριλίου 2019. Αφετηρία και τερματισμός των αγώνων θα είναι το Κέντρο Άθλησης και Αναψυχής (T.A.C.), δίπλα στο Γυμνάσιο/Λύκειο, στο χωριό Άγναντα Άρτας.
   Εναλλακτική πρόταση του Συλλόγου, για όσους δεν συμμετάσχουν στον απαιτητικό ορεινό αγώνα τρεξίματος και προτιμήσουν να εμψυχώσουν τους αθλητές, είναι να περπατήσουν σε μια πανέμορφη πεζοπορική διαδρομή και να απολαύσουν τη θέα των χιονισμένων Τζουμέρκων.
   Η πορεία ξεκινάει από τον Καταρράκτη, για να περάσει από το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής και την Ανάληψη Αγνάντων, για να καταλήξει στην Άγναντα.
   Βαθμός Δυσκολίας: 1
   Ώρες πορείας: περίπου 5
   Αρχηγός: Θεόδωρος Κοσσυβάκης (τηλ. 6944549854)
   Αναχώρηση: Κυριακή 21 Απριλίου, στις 7:30 το πρωί, από το δημοτικό πάρκινγκ στην πλατεία Ζέρβα.
   Πληροφορίες για τον απαραίτητο εξοπλισμό μπορείτε να βρείτε εδώ.
   Για τη συμμετοχή στην εξόρμηση είναι απαραίτητη η επικοινωνία με τον αρχηγό και η φυσική παρουσία στο γραφείο του συλλόγου. Επικοινωνήστε στο 26810-28030 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 9 με 10 το απόγευμα ή επισκεφτείτε τις ίδιες ώρες στο γραφείο του συλλόγου, Αμβρακίας 38, στην Άρτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.