15 Μαρ 2019

Όταν θες να πας Χαλκιάδες και βρίσκεσαι... Καλαμιά! - VIDEO

- Σε... λάθος υπουργείο πήγε να κάνει «ντου» ο Μιχάλης Γιαννάκος
- Γλέντι στα social με το επικό video της απίστευτης γκάφας του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ
- Μέχρι και οι δικοί του τον τρόλαραν!


   Τραγελαφικές σκηνές απείρου κάλους διαδραματίστηκαν χθες στο κέντρο της Αθήνας. Πρωταγωνιστικό ρόλο, για ακόμα μία φορά, είχε η ΠΟΕΔΗΝ και ο πρόεδρός της Μιχάλης Γιαννάκος, που, στο πλαίσιο ενός από τα συνηθισμένα τηλεοπτικά σόου τους, επιχείρησαν να εισβάλλουν σε... λάθος υπουργείο!
   Συγκεκριμένα, η πορεία της ΠΟΕΔΗΝ ξεκίνησε με προορισμό το Υπουργείο Εργασίας, προκειμένου να συναντηθούν με την υπουργό Έφη Αχτσιόγλου. Όταν το αίτημα τους για συνάντηση απορρίφθηκε, ο εκ Χαλκιάδων Άρτης ορμώμενος πρόεδρος, αφού σιγουρεύτηκε ότι οι τηλεοπτικές κάμερες (περισσότεροι οι κάμεραμεν και οι φωτορεπόρτερς από τους συνδικαλιστές) ήταν έτοιμες να τον αποθανατίσουν, έδωσε εντολή για «ντου» στο κτίριο.
   Όμως... αντί να πάνε στο υπουργείο Εργασίας, μπέρδεψαν τα κτίρια και βρέθηκαν στο υπουργείο Εσωτερικών, μπροστά στα έκπληκτα μάτια του αστυνομικού, που στεκόταν μπροστά στην πόρτα, ο οποίος και τους ενημέρωσε για το... λάθος τους!



   Στο απολαυστικό βίντεο ακούγεται ο παρακάτω διάλογος: 
   - Αστυνομικός: «Τι κάνετε τώρα;» 
   - Γιαννάκος: «Το υπουργείο Εργασίας δεν είναι εδώ;»
   - Αστυνομικός: «Όχι, δίπλα είναι το υπουργείο Εργασίας. Το Εσωτερικών είναι εδώ»
   - Γιαννάκος: «Εσωτερικών; Πάμε δίπλα»
   - Αστυνομικός: «Η δίπλα στοά είναι μωρέ»
   Μόλις ο Γιαννάκος αντιλήφθηκε το λάθος άρχισε να τρέχει με τη ντουντούκα στο χέρι προς τη διπλανή στοά, αλλά και πάλι τζίφος. Έπεσε σε καφενείο!
   Ξανά - μανά τρεχάλα ο πρόεδρος προς άλλη στοά, μέχρι και οι δικοί του τον τρόλαραν, λέγοντας "Την πάτησες ρε πρόεδρε" και "Τρόμαξε η γατούλα" και να τον παρακινούν να μπει "από την... καμινάδα"!
   Όπως καταλαβαίνεται, το video με τα κατορθώματα του Γιαννάκου έγινε αμέσως viral και ξεκίνησε το πάρτι στα social media, με το hashtag #ΠΟΕΔΗΝ να τρεντάρει στο twitter και τους χρήστες να το "γλεντάνε"...
   Το φιάσκο της απεργιακής κινητοποίησης της ΠΟΕΔΗΝ, που εξελίχθηκε σε… τουρ στο κέντρο της Αθήνας, δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.
   Ο Παύλος Πολάκης, με μία καυστική ανάρτηση στο facebook, σχολίασε: «ο αρχηγός του τσίρκου Γιαννάκος, κάνει λάθος στις στοές και στα υπουργεία ενώ έχει στήσει το σώου με τις κάμερες».
   Και συνεχίζοντας για την κατάθεση λουλουδιών στο γλυπτό του Δρομέα, στο Χίλτον, έγραψε: Και μετά λέτε πώς και γιατί κατέθεσε στεφάνι στο Δρομέα, ο Άγνωστος στρατιώτης νόμιζε πως ήταν…»."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.