20 Μαρ 2019

527.000 ευρώ στο Δήμο Ν. Σκουφά για την κατασκευή τριών γηπέδων 5x5

- Σε Κομπότι, Περάνθη και Κολομόδια
- Και για τη βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων στο Κομμένο


   Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, η ένταξη στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» της Πράξης “Κατασκευή γηπέδων 5x5 του Δήμου Νικολάου Σκουφά”, προϋπολογισμού 426.000,00€.
   Το έργο αφορά την κατασκευή τριών γηπέδων 5x5 στις Τ.Κ. Κομποτίου, Περάνθης και Κολομοδίων, του Δήμου Νικολάου Σκουφά.
   Η συγκεκριμένη μελέτη που έχει συνταχθεί, περιλαμβάνει την κατασκευή του αγωνιστικού χώρου των γηπέδων με τις περιμετρικές λωρίδες, την περίφραξή τους, καθώς επίσης και την τοποθέτηση δύο (2) τερμάτων με την απαραίτητη γραμμογράφηση.
   Τέλος, στην ήδη διαμορφωμένη επιφάνεια θα διαστρωθεί τεχνητός χλοοτάπητας, ενώ προβλέπεται και ο φωτισμός των γηπέδων με την τοποθέτηση τεσσάρων ιστών φωτισμού στις τέσσερις γωνίες του κάθε γηπέδου.
   Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στα μέσα του έτους 2019 και θα ολοκληρωθούν σε χρονικό διάστημα 8 μηνών.
   Παράλληλα, εγκρίθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού η ένταξη στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» της Πράξης “Βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων Δ.Ε. Κομμένου, Δήμου Νικολάου Σκουφά”, προϋπολογισμού 101.000,00€, ενώ από πόρους του Δήμου θα ολοκληρωθεί και το γήπεδο 5x5 στον Άγιο Δημήτριο Πέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.