18 Μαρ 2019

Εμπρηστική τοξική βόμβα, μια ανάσα από το 4ο Δημοτικό και το Κάστρο της Άρτας - ΦΩΤΟ

- Δεν βάζουν μυαλό με τίποτα!
- Όταν είσαι δήμαρχος του facebook, απ' το facebook θα το 'βρεις...


   Πριν 3 εβδομάδες είχε γίνει μεγάλο θέμα με τα πλαστικά καπάκια που υποτίθεται συλλέγονται από τους μαθητές στα σχολεία και παραδίδονται στο Δήμο, ώστε να αγοραστούν αναπηρικά αμαξίδια. Όμως, όπως αποδείχθηκε -και οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας- τα καπάκια πετάγονταν στο σωρό. (δείτε ΕΔΩ).
   Οι φωτογραφίες του αίσχους έκαναν το γύρο του ελληνικού διαδικτύου και αναρτήθηκαν σχεδόν σε όλες τις πανελλαδικής εμβέλειας ιστοσελίδες του αναπηρικού κινήματος, με αποτέλεσμα να ξεσηκωθεί γενική κατακραυγή. Και τότε, η δημοτική αρχή, αφού πρώτα προσπάθησε να μας πείσει ότι έφταιγε ο κακός μας ο καιρός και τα... σκυλιά (είναι γνωστό ότι τρελαίνονται για πλαστικό), μετά καθάρισε τον χώρο. Μη φανταστείτε τίποτα το σπουδαίο, μόνο όσα... βλέπει η πεθερά!
   Το υπόλοιπο χάλι παρέμεινε απείραχτο. Και το χάλι, για το οποίο σας μιλάω, δεν αφορά ζήτημα αισθητικής, αλλά πραγματικά δημόσιας υγείας και ασφάλειας. Μπορεί στη δημοτική αρχή να μην το θυμούνται, αλλά παλιότερα, όταν είχε πιάσει φωτιά, ο μαύρος καπνός των πλαστικών που καιγόταν επί 3 μέρες φαινόταν από την Ανέζα. Και οι Αρτινοί αναπνέαμε ωραιότατες καρκινογόνες διοξίνες επί 3ήμερο.
   Σε περίπτωση που αναρωτιέστε για ποιο πράγμα σας λέω, δείτε την ανάρτηση στη σελίδα στο facebook, με τίτλο "Τα Παρασανταλα Της Αρτας Μας Ο Δημαρχος ΤΑ Βλεπει?" και απολαύστε τις φωτογραφίες που την συνοδεύουν:

Μεγάλος κίνδυνος για πυρκαγιά κ μόλυνση του περιβάλλοντος στο αμαξοστάσιο του δήμου Αρτας 100μετρα μακριά απο το 4ο δημοτικό κ το κάστρο της Αρτας !!
Οπως βλέπετε στις φωτογραφίες κλαδιά , σκουπίδια , εύφλεκτα υλικά ,μπάζα συσσωρευμένα !!
Το 2015 με την υπερχείλιση του Αράχθου όλα τα σκουπίδια που ήταν στο αμαξοστάσιο βρέθηκαν στον Αμβρακικό κόλπο !! 
Το 2016 φωτιά εκδηλώθηκε στο ίδιο χωρο !!
Πριν 10 μερες κ μετά απο την αναρτηςη μας για τα καπάκια καθάρισαν μόνο τα καπάκια !!
Αυτή η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΒΟΜΒΑ πυρκαγιάς κ μόλυνσης για τα παιδιά του 4ου δημοτικού κ για τον αρχαιολογικό χωρο του Κάστρου δεν συγκινεί κανεναν στο Δημαρχείο ;;;









   Και φυσικά, για ξεκάρφωμα, υπάρχει και η απαραίτητη πινακίδα, έτσι για να είμαστε νομότυποι. Τοποθετημένη κατάλληλα, με τη σημασία που δίνουμε στα αναγραφόμενα...


   Ελπίζω, η δημοσιοποίηση και αυτού του προβλήματος να τους κάνει να τα καθαρίσουν, αν και δεν τρέφω ιδιαίτερες ελπίδες. Κι αυτό, διότι, τα μέχρι τώρα πεπραγμένα τους, δείχνουν ότι τους ενδιαφέρει το θεαθήναι και όχι η ουσία. Δεν βάζουν μυαλό με τίποτα...
   Γι αυτό, μέχρι το επόμενο, θα κλείσω την ανάρτηση με τον ίδιο τρόπο, όπως στην ανάρτηση για τα καπάκια: Όταν είσαι δήμαρχος του facebook, απ' το facebook θα το 'βρεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.