14 Φεβ 2019

Η αχλάδα, η ουρά, ένας δήμαρχος που κρατούσε ομπρέλα και το ΚΙΝΑΛ Άρτας

Θα αναμετρηθούν με την πραγματικότητα που έρχεται και θα σαρώσει τα τελευταία δείγματα του σάπιου τοπικού κατεστημένου του γνωστού Κινήματος με τα πολλά ονόματα…


   Νωρίτερα σήμερα ανακοινώθηκε η συνεργασία και κοινή κάθοδος των παρατάξεων Ταπραντζή-Αθανασούλα στο Δήμο Αρταίων (διαβάστε ΕΔΩ). Ευαισθητοποιημένοι, ενεργοί, δημοκρατικοί πολίτες, συναποφάσισαν να ενώνουν τις δυνάμεις τους σε κοινό ψηφοδέλτιο, με επικεφαλής την Τζένη Ταπραντζή.
   Και έτσι, μέσα από πλατιές, ενωτικές, δημοκρατικές συναινέσεις, όλα δείχνουν ότι το τιμόνι του Δήμου μας περνά σε νέα χέρια για τα επόμενα 4 τουλάχιστον χρόνια. Ανοίγοντας νέους δρόμους, δημιουργώντας ισχυρές προοπτικές για να δώσουν στους Αρτινούς αυτό που αξίζουν αλλά η απερχόμενη δημοτική αρχή τους στέρησε: Έναν τόπο πρωτοπόρο, δυναμικό, που τα μοναδικά του πλεονεκτήματα, ο πολιτισμός, η ιστορία του, η δύναμη των ανθρώπων του θα αξιοποιούνται και δεν θα μένουν στο περιθώριο.
   Και, αν ο απερχόμενος δήμαρχος, προτίμησε να βάλει την κομματική του ταυτότητα πάνω από τις ανάγκες των δημοτών και -είτε από ανικανότητα είτε από αυτοκαταστροφική διάθεση, είτε απλά σαμποτάροντας- επέλεξε να κρατάει ομπρέλα, όταν, ακόμα και σε αυτά τα δύσκολα χρόνια της κρίσης, στους γύρω δήμους έβρεχε λεφτά, υπάρχουν και οι «άλλοι».
   Για αυτούς τους «άλλους» έγραψε χθες ο Νίκος Στάμος στις ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ στην ΗΧΩ της Άρτας. Χθες, μία μέρα πριν την ανακοίνωση της συνεργασίας και κοινής καθόδου των παρατάξεων Ταπραντζή-Αθανασούλα.

   Αντιγράφω, χωρίς σχόλια:

Η αχλάδα…

* Εκείνοι που «κανιβάλισαν» την παράταξη του Γιώργου Αθανασούλα, που διέδωσαν ένα σωρό ψευτιές, που εκβίασαν υποψήφιους να πάρουν πίσω την υπόσχεσή τους, που έπαιξαν δίπορτο, που του έκαναν τον φίλο για να μαθαίνουν και να τα μεταφέρουν στον «πρίγκιπα της αργομισθίας», τώρα διαδίδουν πως ο Αθανασούλας τα «βρήκε» με τον Παπαλέξη και πιέζουν όσους υποψήφιους ανακοίνωσε να πάνε σπίτι τους!!!
* Ονόματα ξέρω, καταστάσεις γνωρίζω, αλλά δεν έχει νόημα, να καταγραφούν… απλώς απέδειξαν για μια ακόμη φορά, πόσο πολιτικοί λεχρίτες είναι και ότι ο κόσμος δεν υιοθέτησε τον χαρακτηρισμό «λαμόγια του ΠΑΣΟΚ», άδικα…
* Ασφαλώς και η ρήση, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, ούτε κι αυτή ήταν τυχαία…
Αλλά και σήμερα, από την ίδια στήλη της εφημερίδας, ο Νίκος Στάμος επισημαίνει:

* Η υποψηφιότητα του Γιώργου Αθανασούλα, πολεμήθηκε σκληρά, επειδή χάλαγε σε κάποιους τη «σούπα»… αλλά από την άλλη δεν στηρίχθηκε όσο έπρεπε από ανθρώπους που εδώ και καιρό, προέτρεπαν τον Γιώργο να κινηθεί… όλα αυτά βεβαίως θα κριθούν, όχι σε παραπολιτικές στήλες και σε χειραγωγημένα σχόλια, αλλά από τους πολίτες, που βλέπουν, ακούνε και εκτιμούν πρόσωπα, καταστάσεις γεγονότα…
* Από ‘δω και πέρα όμως, όλοι αυτοί θα αναμετρηθούν με την πραγματικότητα, που έρχεται και θα σαρώσει τα τελευταία δείγματα του σάπιου τοπικού κατεστημένου του γνωστού Κινήματος με τα πολλά ονόματα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.