16 Φεβ 2019

Ώρα τελικού: Όλα τα βλέμματα σήμερα στην Άρτα

- ΠΑΟΚ και Αναγέννηση αναμετρώνται στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας
- Όλο το φίλαθλο κοινό της Άρτας κοντά στην μεγάλη κυρία του Ελληνικού χάντμπολ, την Αναγέννηση Άρτας


   Τα βλέμματα του ελληνικού χάντμπολ στρέφονται σήμερα στην Άρτα, όπου ΠΑΟΚ και Αναγέννηση αναμετρώνται στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα (τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3, διαιτητές Μπέτμαν- Τζαφερόπουλος).
   Ώρα τελικού, λοιπόν, στην Άρτα. Ο ΠΑΟΚ και η Αναγέννηση Άρτας διασταυρώνουν σήμερα τα ξίφη τους στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, στου Κωστακιούς, στον 33ο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, 
   Οι δυο ομάδες διένυσαν εκπληκτική πορεία στην διοργάνωση και σ' έναν αγώνα θα παλέψουν για να πάρουν την κούπα στο σπίτι τους.
   Η Αναγέννηση, που παίζει στην πόλη της, είναι η πολυνίκης του θεσμού από έχει κατακτήσει 10 τρόπαια, με πρώτο το 1998 και τελευταίο το 2008. Έχει παίξει ακόμη σε 9 τελικούς με τελευταίο του 2017, ενώ το 2014 έχασε το Κύπελλο από τον ΠΑΟΚ.
   Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του έχει δυο τρόπαια και άλλες δυο κατακτήσεις σε τελικό. Το τελευταίο του τρόπαιο το κατέκτησε το 2016 ενώ στον περσινό τελικό έχασε από τη Νέα Ιωνία.
   Στην 'Άρτα έχουν διεξαχθεί άλλοι δυο τελικοί. Το 2002 την κούπα κέρδισε η Αναγέννηση και το 2010 η ΑΣΕ Ορμή.
   Αναβολή των πρωταθλημάτων Α΄ & Β΄ κατηγορίας του τοπικού, αποφάσισε η Ε.Π.Σ. Άρτας για αυτό το Σαββατοκύριακο και δίνεται έτσι η δυνατότητα σε όλους να δώσουν το παρών στο νέο κλειστό γυμναστήριο της Άρτας.
   Όλο το φίλαθλο κοινό της Άρτας κοντά στην μεγάλη κυρία του Ελληνικού χάντμπολ, την Αναγέννηση Άρτας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.