23 Φεβ 2019

Ισχυροί άνεμοι σαρώνουν την Ήπειρο, χιονοπτώσεις στα ορεινά

- Διακόπηκε η κυκλοφορία με το Νησάκι
- Διατήρηση των φαινομένων, με περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας, αύριο


   Ισχυροί άνεμοι σαρώνουν το μεγαλύτερο μέρος της Ηπείρου, ενώ ήδη στα ορεινά από το πρωί του Σαββάτου εκδηλώνονται χιονοπτώσεις.
   Ο υδράργυρος στο Μέτσοβο έπεσε στους πέντε βαθμούς υπό το μηδέν, ενώ ο δυνατός αέρας που φυσάει και το χιόνι κάνουν το κρύο εντονότερο.
   Η Πολιτική Προστασία ήδη έχει κινήσει μηχανήματα προκειμένου να μείνει ανοιχτός ο δρόμος προς την Μηλιά αλλά και σε άλλα σημεία του Νομού Ιωαννίνων. Ισχυροί άνεμοι πνέουν και στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων.
   Η συγκοινωνία με το Νησάκι στη λίμνη Παμβώτιδα, στα Γιάννενα, έχει διακοπεί.
   Οι συνθήκες στην διάρκεια της μέρας αναμένεται να χειροτερέψουν καθώς προβλέπεται ενίσχυση των ανέμων και συνέχιση των χιονοπτώσεων σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.
   Την Κυριακή βασικό χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι η περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο υδράργυρος να μείνει καθηλωμένος υπό το μηδέν τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Παράλληλα, θα διατηρηθούν οι πολύ ισχυροί άνεμοι σχεδόν σε όλη την Ήπειρο.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.