14 Φεβ 2019

Συμβαίνει τώρα: Συνεργασία και κοινή κάθοδος των παρατάξεων Ταπραντζή-Αθανασούλα στο Δήμο Αρταίων

- Ενώνουν τις δυνάμεις τους σε κοινό ψηφοδέλτιο με επικεφαλής την Τζένη Ταπραντζή
- Πλατιές, ενωτικές, δημοκρατικές συναινέσεις για τον κοινό στόχο και όραμα


  Δήλωση συνεργασίας και κοινής καθόδου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές
   Συνδημότες, συνδημότισσες,
   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ζούμε σ’ένα δήμο που προικίστηκε με τα καλύτερα δώρα της φύσης, σ’ένα τόπο που κουβαλάει σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της Ηπείρου. Νομίζουμε πως έχουν κάθε δίκιο οι συνδημότες μας, να θεωρούν πως τα τελευταία χρόνια αυτά τα βασικά διακυβεύματα δεν αξιοποιούνται όπως έπρεπε, όπως επίσης και στις κρίσιμες επιταγές των καιρών, ο Δήμος μας μένει επικίνδυνα πίσω. Ανησυχούμε πραγματικά πως, στην καλύτερη περίπτωση, από την Δημοτική αρχή γίνεται απλή διαχείριση των Δημοτικών υποθέσεων, κι αυτή πολλές φορές με «παράπλευρες απώλειες» στις δημοκρατικές ευαισθησίες των συμπολιτών μας.
   Σ’αυτή την κρίσιμη καμπή της ιστορίας του Δήμου μας, και σ’ ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό περιβάλλον, που τα στοιχήματα του περάσματος στο μέλλον απαιτούν άλματα, θεωρούμε ότι δεν πρέπει να συναινέσουμε στα πισωγυρίσματα, να μην βολευτούμε στα αυτονόητα, να καταθέσουμε και να αγωνιστούμε για το κοινό μας όραμα για τον τόπο.
   Με οδηγό αυτή την αντίληψη για τον Δήμο μας, θεωρούμε πως οι μεγάλες προκλήσεις των καιρών μας απαιτούν πλατιές, ενωτικές, δημοκρατικές συναινέσεις. Κι επειδή πιστεύουμε, και από την αυτοδιοικητική πορεία όλων μας επιβεβαιώνεται ότι το όραμα είναι κοινό, είμαστε υποχρεωμένοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στον κοινό μας στόχο: να είναι η Άρτα μας έτοιμη στο ραντεβού με την Ιστορία!
   Έτσι, διευρύνουμε και ισχυροποιούμε τη «Δημοτική Αναγέννηση» με την συνεργασία και την κοινή κάθοδο με τον συνδυασμό “Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία” με επικεφαλής τον Γιώργο Αθανασούλα στις επικείμενες δημοτικές εκλογές και με την ενιαία συμμετοχή μας σε κοινό ψηφοδέλτιο με επικεφαλής την Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια, ώστε να αποτελέσουμε την δυνατή αιχμή του δόρατος που θα φέρει την νίκη στην ιστορία για τον τόπο μας.

 Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια
 Γιώργος Αθανασούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.