16 Ιαν 2019

Φλουρί στο Επιμελητήριο Άρτας, με δύο νέες δράσεις από το Υπουργείο Ανάπτυξης

Για την ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων


   Τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019, μετά το πέρας της πρώτης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του έτους, τα μέλη του ΔΣ και το προσωπικό του Επιμελητηρίου Άρτας έκοψαν την καθιερωμένη βασιλόπιτα και αντάλλαξαν ευχές.
   Ο Πρόεδρος κ. Γκολομάζος ευχήθηκε σε όλους υγεία, καλή δύναμη και διάθεση για συνεργασία και δημιουργία.
   Αναφέρθηκε, μάλιστα, στις δύο νέες δράσεις του ΕΣΠΑ που προκηρύχθηκαν από το υπουργείο Ανάπτυξης με έναρξης ηλεκτρονικής υποβολής επενδυτικών σχεδίων την 6η Φεβρουαρίου 2019 και ζήτησε από τα μέλη να τις επικοινωνήσουν στα μέλη του Επιμελητηρίου.
   Η πρώτη Δράση είναι η «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων» με προϋπολογισμό 400 εκατ. ευρώ και στοχεύει στην ενίσχυση υφιστάμενων μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, προκειμένου να αναβαθμίσουν και να βελτιώσουν την ανταγωνιστική τους θέση στην εσωτερική και εξωτερική αγορά.
   Η δεύτερη δράση είναι η «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας, Εμπόριο-Εστίαση-Εκπαίδευση», με προϋπολογισμό 60 εκατ. ευρώ και στοχεύει στην ενίσχυση υφιστάμενων μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται α) στο λιανικό εμπόριο, β) στην παροχή υπηρεσιών εστίασης και γ) στην παροχή υπηρεσιών ιδιωτικής εκπαίδευσης, προκειμένου να αναβαθμίσουν το επίπεδο επιχειρησιακής οργάνωσης και λειτουργίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.