11 Ιαν 2019

Μαξίμου προς ΝΔ: «Ας μιλήσουμε για αυτοεξευτελισμό»

Ένα προς ένα τα τελευταία «στραπάτσα» αυτοεξευτελισμού της ΝΔ


   Mε σαφείς αιχμές για τα τελευταία «στραπάτσα» της ΝΔ απαντούν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου στις αναφορές της ΝΔ περί «αυτοεξευτελισμού» της κυβέρνησης λόγω των τελευταίων εξελίξεων «στη συγκυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου»
   «Αυτοεξευτελισμός, σύμφωνα με το λεξικό, είναι το τελευταίο στάδιο της αυτοταπείνωσης, στο οποίο περιέρχεται κάποιος συνειδητά ή ασυνείδητα μέσω της πλήρους απώλειας της υπολήψεώς του», ανέφερε η ΝΔ σε ανακοίνωσή της «για τις εξελίξεις στη συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου» και προσθέτει: «Αφιερωμένο και στους δύο».
   Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου σχολίασαν τα παραπάνω με τον εξής καυστικό τρόπο:
   Αυτοεξευτελισμός είναι να έχεις υιοθετήσει το επιχείρημα της Χρυσής Αυγής περί «συναλλαγής» και να δηλώνει έκπληκτη ολόκληρη η Ευρώπη.
   Αυτοεξευτελισμός είναι να αυτοχαρακτηρίζεσαι προοδευτικός και η FAZ να χαρακτηρίζει το κόμμα σου εθνικιστικό.
   Αυτοεξευτελισμός είναι να προδίδει όλη η Ευρώπη και το ΕΛΚ, από τον κ. Βέμπερ μέχρι τον κ. Μπροκ, ότι δεν έχεις πρόβλημα με τη Συμφωνία των Πρεσπών και εσύ να συνεχίζεις να κάνεις τον Μακεδονομάχο.
   Τέλος, αυτοεξευτελισμός είναι να σε αδειάζει δημόσια η Γερμανίδα Καγκελάριος για τις ανοησίες περί «συναλλαγής» και εσύ να δηλώνεις ικανοποιημένος από τις δηλώσεις της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.