4 Ιαν 2019

Μετά το θέατρο, αύριο και συναυλία από την Ελληνική Αστυνομία στην Άρτα!

- Όλγα Γεροβασίλη: Η Ελληνική Αστυνομία έρχεται με τον καλύτερο τρόπο να σπάσει στερεότυπα και προκαταλήψεις
- Όπως είπε κι ένας φίλος "πάλι έβαλε το χεράκι της η Όλγα!"

   Ήταν πριν από ένα μήνα, το βράδυ της Κυριακής 9 Δεκεμβρίου 2018, όταν οι Αρτινοί είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την εξαιρετική κωμωδία «Η Κόμισσα της Φάμπρικας» των Γιαλαμά - Πρετεντέρη και να καταχειροκροτήσουν τη θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας που έπαιξε το έργο στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα «Διώνη» του Εκθεσιακού Κέντρου Άρτας. (περισσότερα ΕΔΩ).
   Σε εκείνη τη  "διαφορετική" θεατρική παράσταση, στην οποία παρέστησαν η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος, η κ. Γεροβασίλη είχε δηλώσει ότι "Η Ελληνική Αστυνομία έρχεται με τον καλύτερο τρόπο να σπάσει στερεότυπα και προκαταλήψεις".
   Αύριο, Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019, στις 7 το βράδυ, στην αίθουσα του ΣΚΟΥΦΑ, στην κεντρική πλατεία της Άρτας, η μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας έρχεται να προσφέρει μια ξεχωριστή μουσική εκδήλωση στους Αρτινούς.
   Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ελληνικό και ξένο μουσικό ρεπερτόριο, από κλασσικούς συνθέτες (Όφενμπαχ, Μπραμς, Σοστακόβιτς) και κλασσικό ροκ (Deep Purple, Scorpions), έως Έλληνες μεγάλους συνθέτες (Μουζάκης, Θεοδωράκης, Χατζιδάκις, Μαρκόπουλος, Λοΐζος), χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες μελωδίες, αλλά και παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια.
   Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
   Και, όπως είπε κι ένας φίλος "πάλι έβαλε το χεράκι της η Όλγα!"...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.