11 Ιαν 2019

Όλγα Γεροβασίλη: Απαράδεκτες και πολιτικά επικίνδυνες οι ενέργειες κάποιων ανδρών των ΜΑΤ

- «Αυτού του είδους οι αντιδημοκρατικές πρακτικές όσων επιμένουν να μη λαμβάνουν το μήνυμα των καιρών και νοσταλγούν άλλες, σκοτεινές, εποχές, δεν είναι ανεκτές»
- Κατεπείγουσα ΕΔΕ για το περιστατικό


   «Αυτού του είδους οι αντιδημοκρατικές πρακτικές όσων επιμένουν να μη λαμβάνουν το μήνυμα των καιρών και νοσταλγούν άλλες, σκοτεινές, εποχές, δεν είναι ανεκτές», δηλώνει η υπουργός Προστασίας του Πολίτ, Όλγα Γεροβασίλη, με αφορμή την επίθεση των ΜΑΤ στη συγκέντρωση των εκπαιδευτικών, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο τραυματισμένη ο βουλευτής του ΚΚΕ Γ. Δελής και η συνδικαλίστρια Θ. Δριμάλα.
   Συγκεκριμένα, η Όλγα Γεροβασίλη αναφέρει στη δήλωσή της:

   «Θεωρώ απαράδεκτες και πολιτικά επικίνδυνες τις σημερινές ενέργειες κάποιων ανδρών των ΜΑΤ οι οποίοι χτύπησαν στα τυφλά συγκεντρωμένους διαδηλωτές με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου -λάμψης, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο τραυματισμένοι ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής και η Θοδώρα Δριμάλα, μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ και στέλεχος του ΠΑΜΕ. 
   Αυτού του είδους οι αντιδημοκρατικές πρακτικές όσων επιμένουν να μη λαμβάνουν το μήνυμα των καιρών και νοσταλγούν άλλες, σκοτεινές, εποχές, δεν είναι ανεκτές».

   Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι, για τους τραυματισμούς που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια σημερινής πορείας στο κέντρο της Αθήνας, διατάχθηκε η διενέργεια κατεπείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.
   Επισημαίνεται για άλλη μία φορά ότι, επίμεμπτες συμπεριφορές αστυνομικών που πλήττουν κατοχυρωμένα δικαιώματα των πολιτών, δεν είναι σε καμία περίπτωση ανεκτές από την Ηγεσία του Σώματος και με το πνεύμα αυτό θα εξεταστούν στο πλαίσιο της έρευνας που διατάχθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.